کشف 49 راس ، دام سبک در زنجان
گروه استان ها- زنجان_ رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان از کشف تعداد 49 راس دام سبک فاقد مجوز به ارزش تقریبی یک ميليارد و 500 میلیون ريال خبر داد.
سرهنگ "حسین بدری" در گفت وگو با خبرنگار پايگاه خبري پليس گفت : در راستاي اجراي طرح تشديد مقابله با قاچاق کالا و ارز حين کنترل خودرو های عبوری در اتوبان زنجان – تبریز به يک دستگاه کامیون ایسوزو مشکوک و جهت بررسي بیشتر آن را متوقف کردند.
وی افزود : ماموران پس از هماهنگی با مراجع قضائی در بازرسی از این خودرو 49 راس دام سبک (گوسفند ) فاقدمجوز را کشف کردند .
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان با اشاره به اينکه كارشناسان ارزش دام مکشوفه را در حدود یک ميليارد و500 میلیون ريال برآورد كردند ادامه داد: در اين خصوص پرونده قضایی تشکیل و اقدامات قانونی در حال انجام است.
سرهنگ بدری با بیان اینکه قاچاق کالا و ارز به طور مستقيم به اقتصاد و توليدات داخلي كشور ضربه وارد مي کند خاطر نشان کرد: پليس با تمام توان و درچارچوب قانون با قاچاق کالا و ارز مقابله می کند و از عموم مردم تقاضا مي شود هر گونه اخبار و اطلاعات دراین خصوص را از طريق تماس با شماره تلفن 110 به پليس اطلاع دهند.
#پلیس_تراز_انقلاب_اسلامی
#قاچاق
#سردار_دلها
#جانفدا
#پلیس_امنیت_آفرین
#پلیس_مجاهد
#پلیس_امنیت_اقتصادی