🟥 نسخه ارتقاء یافته دشمنی با ایران رونمایی شد !
تاکنون گفته می شد انقلاب اسلامی نباید در ایران آغاز و به پیروزی می رسید و مشکل دشمن با نتیجه انقلاب اسلامی یعنی جمهوری اسلامی بر آمده از آن بود اما شبکه های تروریستی لندنی _ بهایی تصمیم گرفتند که سیاست مخالفت با نظام اشتباه بوده و باید به منبع اصلی جمهوری اسلامی ایران یعنی تشیع و فقه مترقی دولت ساز و تمدن ساز آن هجوم بُرد !
🟥اینجاست که واعظین ، مداحان ، مساجد ، هیئآت ، دانشگاه و حوزه و متفکرین اسلامی باید تاملات نظری خود را حول این پرسش شکل دهند که چرا خانه های تیمی لندن و رسانه تروریستیِ ایران اینترنشنال به این نتیجه جدید رسیده که تشیع و محرم و صفر باید برچیده شود؟!
✔️ پس همه بدانیم که مشکلِ دشمن جمهوری اسلامی نیست با اعلام رسمی مذهبی شدن این جمهوری و به تبع آن تشیع انقلابی به عنوان موتور مذهب رسمی کشور است !
آری ! دشمنی ها ارتقاء یافته از این پس تشیع باید برچیده شود چون ملت ساخته و تمدن ساخته و مدل اسلامی ملیت ارائه کرده است !
#دکتر_مجتبی_زارعی