#گزارش
🔻نشست "سلبریتی و حکمرانی فرهنگی" از سلسله نشستهای "واکاوی وقایع اخیر کشور" دوشنبه هجدهم شهریورماه به همت پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی برگزار شد.
🔸محمدحسین ساعی: عصر پساحقیقت میگوید همه چیز بدون مبنا است و عصری است که برای هیچکس حقیقت مهم نیست بلکه مهم این است که از کدام گذاره بیشتر لذت میبرد در نتیجه به این صورت نقش سلبریتیها بسیار پر رنگ شد و آنهایی که بیشترین لذت را در انتقال مفاهیم مورد نظر برای مخاطب ایجاد میکردند رشد کردند و حقیقت را آنها معنا میکردند. این نقطه از تاریخ آغاز سیاستگذاریهای فرهنگی بود.
🔸عبدالله بیچرانلو: آگاهیبخشی و عدالت محوری میتوانست در قالبهای مستندمحوری و برنامههای دورهمی تلویزیون مردم را به لحاظ فرهنگی اغنا کند اما با روی آوردن به برنامههای عامهپسند از این موقعیت بهرهای نبردیم.
سلبریتیها برآمده از سیاستهای غلط خودمان در زمینه فرهنگ عامهپسند هستند.
🔸 آرین طاهری: سلبریتی یک فرد نیست بلکه یک نقطه اجتماعی است و دارای ساختار و نهادی است که باید بررسی شود. ارکانی وجود دارد که مقوم سلبریتیها هستند که شناسایی آنها به مدیریت آن کمک میکند.
سلبریتی مولد یک جریان میشود و در ادامه بازتولید کننده آن میشود، همزمان که از دل آن جریان بوجود آمده است به استمرار پیدا کردن آن نیز کمک میکند.
🔸️گزارش کامل نشست در سایت پژوهشکده در دسترس علاقمندان میباشد.
www.rcica.ir