♻️ درباره ميکروب سياسي یا آنفولانزاي نيويورکي چه می دانید؟
آنفولانزاي نيويورکي، ششمين دکترين از سلسله دکترين هاي آمريکا عليه ايران از سال 1380 تاکنون است .
سر آغاز رونمايي از دکترين آنفولانزاي نيويورکي در روز دوم فروردين سال 1386 رقم خورد که آن روز ، کميسيون مالي کنگره آمريکا با دعوت از مسئول دفتر ايران وزارت امور خارجه آمريکا (معاون وزير امور خارجه ) آقاي "نيکلاس برنز" سوال شد: رفتار آينده آمريکا در برابر ايران چگونه خواهد بود؟
سوالی که پاسخ آن دکترين جديد آمريکا نسبت به ايران را تشريح نمود.
"برنز" با اذعان به اين که اتحاد و انسجام و در صحنه بودن مردم ايران، خنثي کننده دکترين هاي سابق ايالات متحده بوده است و دکترين جديد ايالات متحده را حمله به اين مسئله ( اتحاد و انسجام ملی) دانست.
لذا راه حل ارائه شده توسط نيکلاس برنز در کنگره ،با موضوع پاشاندن بذر نفرت در قلب مردم ايران مطرح شد و نام "آنفولانزاي نيويورکي" را به خود گرفت.
ويروس آنفولانزاي نيويورکي، شهروند ايراني را در پنج محور مورد هدف قرار مي دهد:
1⃣ ايجاد نفرت از اسلام با روش شماتت مدام اسلام
🔺با عنوان کردن مسايلي تحت عنوان دفاع از حقوق زنان،برخي احکام و آموزه هاي اسلامي را بر خلاف حقوق و آزادي هاي زنان نشان مي دهند. مثلاً با بيان موضوع تعدد زوجات و سهم الارث زن و مسايلي از اين دست سعي بر اين دارند تا چهره اي تبعيض آلود از احکام اسلامي نمايش دهند. و يا در ابعادي بزرگتر با ايجاد روح اسلام هراسي در جوامع ، چهره خشني از اسلام نشان دهند که در نهايت موجب نفرت از اسلام در ميان مردم جهان گردد.
2⃣ نفرت از ايرانيت با شماتت ايرانيت
🔺شروع بارز اين وجه از آنفولانزاي نيويورکي، ساخت و اکران فيلم ضد ايراني 300 بود. همچنين سريال پر بيننده و پر طرفدار 24 که دو فصل از اين سريال به ايران اختصاص دارد. رفتار غير انساني و متفاوت با ايرانيان در فرودگاه هاي کشور هاي مختلف ، بازرسي و انگشت نگاري از ايرانيان و...
3⃣ نفرت از نظام جمهوري اسلامي با شماتت جمهوري اسلامي
🔺شرمسارسازي ايرانيان از نظام سياسي و اجتماعي شان؛ و با پر رنگ کردن نقاط ضعف و کاستي هاي نظام جمهوري اسلامي
4⃣ نفرت از مسئولين با شماتت مسئولين
🔺 شايد بتوان اين محور از دکترين آنفلوانزاي نيويورکي را موفق ترين بخش آن ذکر کرد که بعد ها در پروژه آژاکس 2 و کودتاي توييتري 88 اين استراتژي رنگ و روي کامل تري به خود گرفت و به موفقيت نسبي رسيد.
5⃣ نفرت از همديگر با شماتت همديگر
🔺 نهادينه کردن بذر نفرت بين مردم همراه با هدايت رسانه اي تا جايي که ايران به خط نهايي فروپاشي ملي و انحطاط اجتماعي برسد.
🔸حوزه تهديد در استراتژي آنفولانزاي نيويورکي تهديد نرم است. و مساله آن تصرف قلب ها و ذهن هاست. از حيث ساز و کارهاي عمليات رواني ، تحکيمي و تثبيتي نيست بلکه ترديدي، تحذيري و سلبي است. لذا به وسيله نفرتي که در قلب ايجاد مي شود ابتدا به ساکن درونيات قلب را از حيث گزاره هاي بي ثبات سازي به هم مي زند و سپس تصرف قلب صورت مي پذيرد. به همين طريق، عملکرد اين ميکروب سياسي- فرهنگي به وسيله شبهه براي ذهن انجام مي شود و تصرف ذهن صورت مي پذيرد. و در اينجا تهديد نرم آنفولانزاي نيويورکي فعليت مي يابد.
🔸در جريان فتنه اي که در سال 88 رخ داد ، شاهد عملياتي شدن بعد سوم وچهارم آنفولانزاي نيويورکي (نفرت از نظام جمهوري اسلامي و همچنين نفرت از مسئولين ) به همراه پروژه آژاکس بوديم که طي آن بذر نفرت از رهبران ايراني با شماتت رهبران صورت گرفت.
🔸اما این پایان کار این ویروس نبود. ماجرای گرانی بنزین در سال 98، دعوت از مردم برای ورود به بورس، گرانی لحظه ای قیمت دلار، ناتوانی دولت در مهار تورم، ناتوانی دولت در مهار بیماری همه گیر کرونا و ... که به دلیل ناکارآمدی دولت حسن روحانی، از سال 96 تا 1400 بر موج گسترش این ویروس افزود و آن را در سطح کشور، فراگیر کرد.
اکنون اگرچه جلوی گسترش بیشتر ویروس آنفولانزای نیویورکی گرفته شده است اما هنوز بسیاری از افراد درگیر، بهبود و التیام نیافته اند.
@resanehbaz