🔴آنچه مهمتر از سابقه کار اجرایی ست...
🔺یکی از روشهای متداول استعمار برای مداخله بیسروصدا در حکمرانی کشورهای مورد نظر خود، ورود چراغ خاموش از طریق اسناد و دستورالعملهای بینالمللی و الگوهای غربیست.
🔹رهبر حکیم انقلاب همواره بر الگوی پیشرفت ایرانی- اسلامی تأکید کرده و از اساتید و دانشگاهها خواستهاند این الگو را بگردند و پیدا کنند تا به فرض یونسکو نیاید و اجرای اسناد خود را به ما تحمیل کند. ایشان معتقدند برای نیازها و چالشهای ایران باید الگوی پیشرفت ایرانی داشت.
🔹این مسأله مهمی است که داشتن اسناد بالادستی و تدوین قوانین برای آن، بر اساس اصول فرهنگی بومی برای بخشهای مختلف آموزشی، بهداشتی، فرهنگی، هنری، ورزشی و... یک امر ضروری است. وقتی ما برای هر موضوعی، طرح و برنامه و سند و قانون خودمان را داشته باشیم، میتوانیم از موضع قدرت در مقابل فشارهای بینالمللی برای اجبار به اجرای اسنادشان بایستیم.
🔹چند مثال ساده:
🔹در قضیه حضور تماشاگران زن در مسابقات فوتبال، نداشتن الگوی متناسب با ملاحظات فرهنگی و نیازهای بانوانمان موجب شد مجبور شویم منفعلانه و از ترس تحریم فوتبال زیر بار اجبار فیفا برویم و شاهد تبعات آن باشیم.
🔹ما هنوز برای برگزاری جشنوارههای هنری و سینماییمان هیچ الگوی بومی نداریم و آنان را عینا مطابق فرش قرمز جشنوارههای «کن» و «اسکار» و «برلین» برگزار میکنیم.
🔹بسیاری از کنسرتهای موسیقی ما تفاوتی با سبک کنسرتهای غربی ندارد و ما هیچ طرحی برای عدم اختلاط و پیشگیری از زمینه ابتذالی که بارها تکدر خاطر متدینان و علما شده و در نتیجه تعطیلی کنسرتها در بعضی شهرهای سنتی و مذهبی را به دنبال داشته، نداریم.
🔹حتی در ماجرای حجاب و گشت ارشاد، ما از ضعف ساختارسازی برای کارآمدسازی روش مواجهه با بدحجابی رنج میبریم. همه اینها الگوی بومی میخواهد.
🔹از نخستین لوازم انقلابیگری مراقبت از استقلال کشور است. پذیرش الگوها و اسناد وارداتی برای پیشرفت، تن دادن به حکمرانی جهانیست و آسیب جدی به استقلال مدیریتی، اقتصادی و سیاسی کشور وارد میکند که با نص قانون اساسی نیز در تعارض است. در شرایط مواجهه تمدنی گفتمان انقلاب اسلامی با جهان غرب که مدرنیته تلاش دارد با بسط سبک زندگی غربی سلطه خود را گسترش دهد، انفعال ما را در موضع ضعف قرار میدهد. راهحل، بها دادن به ایدهها و طرحهای متخصصان و کارشناسان دلسوز و آگاه به فرهنگ بومی و ظرایف و ظرفیتهای موجود است.
🔻عمیقاً معتقدم
#سعید_جلیلی فردیست که با شناخت و مطالعه و بررسی یازده ساله، برای چالشهای ما الگوی بومی معتبر طراحی کرده. این مطالعه نه در خلاء و نه فقط در اتاق فکرهای دربسته که در مطالعه میدانی و نقطه به نقطه ظرفیتها و چالشهای کشور، در تعامل با نخبگان و مدیران متعدد از طیفهای فکری مختلف اتفاق افتاده و امیدوارم با این پشتوانه بتواند کشور را از انفعال و بنبست در برابر مشکلات نجات دهد.
#به_جلیلی_رأی_میدهم
📝
#رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715