📄 بیانیه هیئت عاشقان اباعبدالله الحسین(ع) در پی عملیات برونمرزی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
فَلَمْ تَقْتُلُوهُمْ وَلَٰكِنَّ اللَّهَ قَتَلَهُمْ ۚ وَمَا رَمَيْتَ إِذْ رَمَيْتَ وَلَٰكِنَّ اللَّهَ رَمَىٰ ۚ وَلِيُبْلِيَ الْمُؤْمِنِينَ مِنْهُ بَلَاءً حَسَنًا ۚ إِنَّ اللَّهَ سَمِيعٌ عَلِيمٌ ﴿١٧﴾ ذَٰلِكُمْ وَأَنَّ اللَّهَ مُوهِنُ كَيْدِ الْكَافِرِينَ ﴿١٨﴾
[به کشتن دشمنان بر خود مبالید] شما آنان را نکشتید، بلکه خدا آنان را کشت. [ای پیامبر!] هنگامی که به سوی دشمنان تیر پرتاب کردی، تو پرتاب نکردی، بلکه خدا پرتاب کرد [تا آنان را هلاک کند] و مؤمنان را از سوی خود به آزمایشی نیکو بیازماید؛ زیرا خدا شنوا و داناست. [سرنوشت مؤمنان و کافران از] این [قرار است که دیدید]، و قطعاً خدا سست کننده نیرنگ کافران است. (سوره انفال آیات ۱۷ و ۱۸)
🇮🇷هیئت عاشقان اباعبدالله الحسین(ع)
با درود و صلوات به ارواح طیبه شهدای سرافراز جبهه مقاومت علی الخصوص حاج قاسم سلیمانی، از این اقدام عملیاتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که زیر لوای فرماندهی مقام معظم رهبری است؛که چشم و چراغ ملت مقاوم ایران تقدیر و تشکر مینماید و اعلام می دارد که خشم فرزندان رشید ایران اسلامی، از جنایات رژیم تروریستی صهیونیستی در غزه پابرجاست و جبهه مقاومت تا نابودی کامل اسرائیل از پای نخواهند نشست.
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ
🇵🇸هیئت فرهنگی مذهبی
عاشقان اباعبدالله الحسین(ع) شهر رویان
╭┅─────────┅╮
🇵🇸 @heyate_asheghan
╰┅─────────┅╯