شهید خدمت و دگرگونی چهره «سلامت»
🔰 کارهای بزرگ و ماندگار شهیـد آیتالله رئیسـی در حوزه بهداشت و درمـان
🔸محرومیتزدایی از سلامت، هدفگذاری ویژه برای مناطق کمبرخوردار و مرزی، ارزان کردن درمان و دسترسی آسان به خدمات پزشکی؛ رویکردی بود که از سوی شهید جمهور آیتالله سیدابراهیم رئیسی در دولت سیزدهم با جدیت دنبال شد.
🔸در ادامه راه در ۱۴۰۰، شیوع کرونای هندی (دلتا) شرایط مدیریت بیماری را در کشور پیچیدهتر کرد. با شکلگیری موج پنجم و در شرایط مرگهای ۷۰۰تایی و لبریز شدن بیمارستانها از بیماران کرونایی؛ در میانه تابستان برخی اقلام دارویی کرونا و از جمله سرم تزریقی کمیاب و توزیعشان به چند داروخانه محدود شد و مردم میبایست ساعتها به این داروخانه و آن داروخانه مراجعه میکردند و در صفهای طویل و گاه چند ساعته برای دریافت دارو و درمان میایستادند؛
🔻موضوعی که رئیسجمهور منتخب را در ۲۱ مردادماه و در شرایطی که حدود ۹ روز از استقرارش در نهاد ریاست جمهوری میگذشت، به میان ازدحام مردم در داروخانه ۲۹ فروردین به عنوان یکی از داروخانههای توزیعکننده داروهای کرونایی کشاند و وی مجددا در این بازدید سرزده تاکید کرد که «همه توان دولت برای موضوع کرونا بسیج شده است.»
🔸به این ترتیب بود که روند ورود واکسن به کشور شدت گرفت و با همراهی هلال احمر کشورمان، در هر پرواز حدود پنج و بعضا تا ۱۰میلیون دوز واکسن کرونا به کشور وارد شد و نهایتا هم سرعت تزریق واکسن کرونا در کشور شتاب گرفت.
🔸هزینههای سرسامآور درمان بیماریها و تهیه دارو به ویژه برای اقشار کمدرآمد و محروم و دسترسی به خدمات درمانی ارزان از دیگر دغدغههای مهم رئیسجمهور شهید در حوزه سلامت بود و بارها درباره آن سخن گفت و بر لزوم دسترسی عادلانه و ارزان قیمت به خدمات باکیفیت پزشکی تاکید داشت.
🔻بر همین اساس هم موضوع بیمه رایگان دهکهای پایین درآمدی در دستور کار دولت قرار گرفت و ابتدا سه دهک اول جامعه به صورت رایگان بیمه شدند و پس از آن نیز براساس مصوبه دولت در ۳۰ خرداد ۱۴۰۲، دهکهای چهارم و پنجم درآمدی به مجموع بیمهشدگان رایگان این سازمان اضافه شدند.
🔸تشکیل قرارگاه جوانی جمعیت در وزارت بهداشت و اقداماتی در جهت اجرای قانون جوانی جمعیت، از جمله اقداماتی است که در جهت تاکیدات رئیسجمهور در راستای جوانی جمعیت انجام شد؛ به طوری که مردادماه سال ۱۴۰۱ بود که سخنگوی دولت از همگانی شدن بیمه درمان ناباروری خبر داد؛ مبحثی که بر اساس آن سازمان بیمه سلامت ایران مکلف شد نسبت به پوشش بیمهای همه زوجین نابارور فاقد بیمه پایه مطابق آییننامه بند «الف» ماده (۷۰) قانون برنامه ششم توسعه اقدام کند.
🔸و اما، برنامه «سلامت خانواده و نظام ارجاع» از مهمترین اولویتهای وزارت بهداشت در دولت است که در جهت افزایش دسترسی به خدمات بهداشتی و تقویت نظام شبکه کشور طراحی و به اجرا گذاشته شد؛ به طوری که در قالب این برنامه مقرر شده در ازای هر سه هزار نفر جمعیت، یک تیم سلامت شامل دو مراقب سلامت و یک پزشک مراقب سلامت جمعیت تحت پوشش خود باشند.
🔸حذف «پول» از درمان کودکان زیر هفت سال؛ جدیدترین اقدام دولت رئیسجمهور شهید در جهت دسترسی به خدمات پزشکی و به نوعی سرمایهگذاری برای سلامت جامعه است؛ خبر خوبی که با وجود تحریمها و مشکلات اقتصادی، توسط دولت اعلام و اجرائی شد و اکنون مراکز درمانی موظف به اجرای آن هستند.
#شهید_جمهور #رئیسی_عزیز #رئیسی
🍃🌹🇮🇷ـــــــــــــــــــــــــ
صـــراط
@roshangari_samen