#انتخابات_امریکا و سه سناریوی محتمل
[صفحه ۱ از ۴]
💥 اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔸 انتخابات امریکا سیرک بزرگی برای رسوایی لیبرال دموکراسی بود خصوصا آنکه چنین شرمندگی بزرگی در یکی از موطنهای اصلی آن یعنی ایالات متحده -به عنوان قبله آمال سرمایهداری -به وجود آمد. غوغای این روزهای امریکا باعث شده تا طرفداران و دوستدارن الگوی حکومتی غرب، با چالشهای زیادی برای آرایش و فریب اندیشههای غربگرایانه خود مواجه شوند. هرچند آنها نشان دادهاند برخلاف زمانی که در مورد وطن خود سخن میگویند، تمام تلاششان را خواهند به کار خواهند گرفت تا از میان لجنزارهای بیگانهی ظالم و مستکبر، نقاط مثبتی هرچند ساختنی و بافتنی بیابند!
🔹 ترامپ و بایدن در مناظرات خود به حدی موجب خفت و بیآبرویی ایالات متحده شدند که رسانههای پرمخاطب امریکایی نیز بارها به آن اذعان و ابراز شرمساری کردهاند. روزگاری بود که مناظرههای نامزدهای دو حزب دموکرات و جمهوریخواه، به درست یا غلط، موجب آن میشد که طرفداران غرب، خوراک مناسبی برای تبلیغ اندیشه های خود داشته باشند اما اکنون در وضعیتی کاملا معکوس، آنها میبایستی پس از هر مناظره، مشغول ترمیم اندیشه کدخدامنشی امریکا باشند.
🔸اهمیت آنچه در این اواخر در امریکا رخ داده و متاسفانه در ایران کمتر انعکاس یافته، کم نیست اما شاید بهتر باشد تا کمی آیندهنگرانه در مورد وضعیت ایالات متحده فکر کرده و سناریوهای آتی قریب الوقوع را بررسی کنیم. آنچه میتواند سناریوهای مختلف را در مورد آینده پس از انتخابات رقم بزند، شکست یا پیروزی ترامپ برای اثبات وقوع تقلب مؤثر به نفع بایدن در ایالتهایی است که عموما دولتهای محلی دموکرات، اداره آنها را بر عهده دارند. در این صورت میتوان سه سناریوی عمده را در این چالش حقوقی تصور کرد:
1️⃣
سناریوی اول: ترامپ در چالش حقوقی خود موفق و در نتیجه رئيسجمهور دوره بعدی امریکا خواهد شد:
🔹در صورتی که چنین سناریویی محقق شود به روشنی دلالت بر آن خواهد داشت که از منظر دادگاه عالی این کشور، در امریکا تقلب گسترده و مؤثر رخ داده و همچنانکه ترامپ به روشنی و صراحت گفته، سیستم انتخاباتی این کشور فاسد است؛ هرچند از آنجا که ترامپ به عنوان رئیسجمهور امریکا چنین سخنی را بر زبان رانده، به حکم اعتراف بالاترین مقام رسمی آن کشور، از سوی ما کاملا مورد پذیرش واقع میشود و حتی نیازی به رسمیت یافتن از سوی رأی دادگاه عالی نیز ندارد.
🔸در اینجا اتفاق جالبی رخ خواهد داد و آن اینکه سیستم حکومتی ایالات متحده در سال ۲۰۲۰، به گفته ترامپ و همچنین به اذعان دادگاه عالی این کشور، مرتکب تقلب شده و چنین چیزی یک لکه ننگ بر پیشانی رژیمی است که پیشقراول لیبرالدموکراسی است؛ رژیمی که خشم، خشونت و خونٰریزی در جایجای سرزمینش گسترش یافته و مأموران خونآشامش گاه فرد دستگیر شدهای را در معرض چشم جهانیان میکشند و گاه با خوردروهای نظامی به تجمعکنندگان بیدفاع حمله میکنند. شکنجه و سرکوب معترضان در خیابانهای امریکا امری شایع و رایج است چنان که آشوب، بلوا و درگیری خیابانی نیز رواج دارد. حال چنین رژیمی، در مقاطع مختلف، حکومتهای مردمی و مستقل مانند جمهوری اسلامی را به نقض حقوق بشر و سایر اتهاماتی که خود شایسته آن بوده و علنا مرتکب میشود، متهم میسازد. یادمان نرفته در سال ۲۰۰۹ (۱۳۸۸) رژیم امریکا، حکومت ایران را به تقلب گسترده متهم کرد اما بازی روزگار به دست خداوند قهار، طوری رقم خورد که آنچه جمهوری اسلامی را به دروغ بدان متهم میساختند، امروز در مورد رژیم رو به افول خودشان تحقق یافته است. کارشناسان وقوع تقلب گسترده در امریکا از سوی ستاد انتخاباتی هر دو کاندیدای اصلی را تایید کردهاند و جالب آنکه این رئیسجمهور مستقر امریکاست که رقیب خود را به تقلب بزرگ متهم کرده است.
🔹 از این گذشته پیروزی ترامپ در چالش حقوقیاش، برای غربگرایان داخل ایران نیز یک شوک بزرگ خواهد بود. اگر چنین اتفاقی رخ دهد حقیقتا چهره آنهایی که از ماهها قبل برای بایدن فرش قرمز پهن کرده بودند، دیدنی خواهد بود. قطعا ادامه ریاست جمهوری چهره منفوری به نام ترامپ برای هیچ انسان مسلمان و آزادهای قابل تحمل نیست اما از این نیز متنفریم که همچنان شاهد باشیم، غربگرایان ایرانی به دنبال کسی هستند که سردار ما را مستحق ترور میدانست و در عمل نیز همانند اوبامای مکار، میتواند آنها را به بازی گرفته و از طریق آنان مؤلفههای قدرت ایران را کم کند.
@rozaneebefarda
ادامه👇