✅ هوشمندانه یا افراط گرایانه؟!
🔹 مسئله این است...
🔰 طراح پویش
#انتقام_از_اینستاگرام من نبودم اما وقتی دیدم اقدام مناسبی در نشان دادن صدای اعتراض ما به گوش برخی مدیران خواب زده داخلی و نیز مدیران بیدار اینستاگرام است از آن حمایت کردم.
🔹 همان دیروز هم نکات در جهت تکمیل و اثرگذاری این پویش عرض کردم که امروز صحت و درستی آن نکات بر همگان مشهود است
▪️ دیروز عرض کردم که باید این پویش را به زبانهای دیگری چون عربی، انگلیسی، اسپانیولی و ... نیز ترجمه کرد و از مردم دیگر کشورها نیز در مشارکت و همراهی با آن استفاده کرد (البته هنوز هم دیر نشده و قابلیت اجرا شدن را دارد)
https://eitaa.com/s_a_razavi/7824
🔰 اما سوالی که از دیروز در ذهنم ایجاد شده این است که جریانی که صدای مخالفتش با اینستا گوش فلک را پر کرده و مدام بر طبل مقابله و مبارزه با این پلتفرم میکوبد چرا تمام قد در مقابل این پویش قد علم کرد و با تمام ظرفیت خود به تخریب و کوچک کردن آن پرداخت؟!!!
🔹 آیا سیلی این پویش به دو سیبل پلتفرم اینستا و جریان افراطی نواخته میشد که آنان نیز در کنار اقدام خبیثانه گوگل (کم کردن اثر امتیازات پایین) دست به تخریب و کاهش مشارکت مردمی در این پویش زدند؟!!
🔹 آیا این پویش در مقابل منافع انان بود که اینچنین بی محابا بر آن تاختند و تلاش کردند اثراتش کمرنگ گردد؟!!!
🔰 چرا این جریان مثلا متخصص در حوزه رسانه در جهت تقابل با این پویش دست به ایجاد پویشی افراطی بر مبنای حذف اینستاگرام اقدام نمود؟!!!!!!!
🔰 ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست که این جریان بارها و بارها با اقدامات افراطی، غیر کارشناسانه، غیر تخصصی، خلاف واقع و بدور از ملاحظات سیاسی امنیتی هزینه های بسیاری را در طول سالهای اخیر برای جریان انقلابی ایجاد کرده است.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi