🌀
تاثیر #تماشای_تلویزیون بر کودکان
🎈قسمت سوم:
💠
تماشای تلویزیون توسط کودکان آیا درست است؟
رشد انسان تا حد زیادی به تجربیات او وابسته است ولی این روزها این تجربیات انسانی به طور فزاینده ای شامل استفاده از فناوری های نوین می گردد.
تلویزیون،اینترنت،تبلت و تلفن های هوشمند همه با چشمان نوزادان آشنا هستند.
برای نمونه در انگلستان در سال ۲۰۱۱ پژوهشی مشخص نمود که ۱۰درصد از کودکان زیر دو سال در این کشور از تلفنهای هوشمند استفاده می کنند و این آمار مجددا در سال ۲۰۱۳ نشان داد که ۳۸ درصد از کودکان زیر دو سال از تلفن های هوشمند استفاده می کنند حالا محاسبه کنید این آمار در سال ۲۰۲۰ چقدر است.
مغز انسان یک سیستم پویا است که دائما با محیط پیرامون سازگار می گردد و هنگامی که جنبه هایی از این محیط تغییر کند مغز نیز تغییر می کند و رشد می یابد این تاثیرپذیری می تواند از صفحه موبایل نیز اتفاق افتد و مغز پویا و در حال رشد نوزاد را تبدیل به سیستمی بسته و تک بعدی کند بدون دریافت بازخورد از محیط.
والدین برای کودکان خود همیشه به دنبال بهترین ها هستند و گمان می کنند که استفاده از برخی برنامه ها دیداری و نرم افزارهای گوشی می تواند برای کودکشان مناسب باشد. تمامی پژوهشها نشان می دهند که تماشای صفحه ها (تلویزیون ،موبایل و…) در ۸ تا ۱۶ ماهگی تاثیر منفی بر درک زبانی کودک دارد.
و حتی روانشناسان عنوان نمودند که اجبار در تماشای فیلم ها به دلیل محروم کردن کودکان از ارتباط با دنیای واقعی مصداقی از کودک آزاری است.
ادامه دارد...
#تربیت_فرزند
-------------------🌱
@parvaz118
🌱-------------------