ادامه نکات امتحان
5.
استفاده از وسایل کمکی
برخی وسایل در روزهای آمادگی برای امتحان به کمک افراد میآیند که از جمله آنها میتوان به ماژیکهای هایلایت، کاغذهای یادداشت، رنگهای متفاوت خودکار و مداد و حتی مداد رنگی اشاره کرد. اگر سبک یادگیری شما بصری است، پیشنهاد میکنیم نکات آموختهشده خودتان را بهشکل چارت یا تصویر بکشید و آن را با مداد رنگی زنده کنید. البته این روش برای کسانی مفید است که مطالعه را به روز امتحان موکول نکرده و از شروع ترم تحصیلی اقدام به مرور درسها میکنند.
6.
زمانبندی
درس خواندن را به روز آزمون نکشانید و هرچه زودتر آن را شروع کنید. برای کمک به مدیریت زمان خودتان، یک جدول زمانی برای مطالعه بسازید. تعداد امتحانات و روزهایی که باید در آنها شرکت کنید را بنویسید. سپس مطالعه دروس را براساس این جدول سازماندهی کنید. ممکن است بخواهید به برخی از امتحانات زمان بیشتری نسبت به سایر آزمونها اختصاص دهید. بنابراین تعادلی را بین آنها ایجاد کنید که احساس راحتی بیشتری میدهد.
7.
فکر کردن مانند یک پروفسور
یک تصویر کلی از دروس و اهداف استاد یا معلم خود را ترسیم کنید. ابتدا با تمرکز بر اصول و مفاهیم پایه، زیربنای منطق طراحی دوره را حدس بزنید، سپس بهدنبال جزئیات و مثالهای مرتبط و توضیح آنها بگردید.
8.
استفاده از جدول و نمودار
استفاده از جدول و نمودار در زمان جمعبندی آموختهها روش موثری است. پس از مطالعه یک درس، خود را به چالش بکشید و تمام آموختههایتان را بنویسید. سپس بخشهایی که نیاز به تکرار و تمرین بیشتری دارند را علامت بزنید. نزدیک به روز برگزاری آزمون، یادداشتها و نکات کوتاهی که داشتهاید را در قالب یک نمودار یا جدول پیاده کنید. این کار هر آن چیزیکه تابهحال آموختهاید را یادآوری و در ذهنتان هک میکند.
ادامه دارد...
🍃🌸
#سبک_زندگی_کریمانه
@sabkezendegikareemane