خانم خدیجه غلامی مدیر مدرسه علمیه ریحانه الرسول(سلام الله علیها) در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان خاطر نشان کرد: اجرای طرح مسطورا توسط مبلغان خواهر قشم
با توجه به اینکه، قرآن کریم، کتاب زندگی است، تبیین ۳۰ آیه زندگی از قرآن کریم در ماه مبارک رمضان، توسط مبلغان مدرسه علمیه خواهران قشم، در حال انجام است.
وی افزود: از آنجا که آخرین معجزه الهی برنامه حقیقی سعادت انسان است، لازم است معارف انسان ساز و تکامل بخش آن، در زندگی مردم ساری و جاری گردد. به همین خاطر جهت انس بیشتر بانوان و دختران ما، اجرای طرح مسطورا در دستور کار مبلغان خواهر جزیره قشم قرار گرفت.
لازم به ذکر است در طول این ماه مبارک، مخاطبان با پنج محور اعتقادی شامل؛ ایمان، توحید، نبوت، ولایت و معاد آشنا خواهند شد.
وی در پایان اظهار داشت: در اجرای این طرح، ضمن بهره گیری از معارف قرانی، مخاطبان با اندیشه مقام معظم رهبری که برخواسته از مبانی قرآنی و اسلامی است، آشنا خواهند شد.
بحول و قوهی الهی، اجرای این طرح تا پایان ماه میهمانی خدا ادامه خواهد داشت.