🟢 پدرومادرها چه کنند که کلاهشان پسِ معرکه نباشد؟
👨❤️👨 چالشهای اخلاقی پدرومادر بودن در عصر هوش مصنوعی (۱)
✍🏼حسینعلی رحمتی
▪️حتما شما هم با پدرومادرهایی مواجه شده اید که از دست بچه های شان می نالند که شبانه روز سرشان در گوشی موبایل یا لپ تاپ است و به نصیحت های والدین درباره استفاده از این فناوری ها توجه نمی کنند.
▪️واقعیت این است که فراگیر شدن فضای مجازی و اخیرا با اضافه شدن هوش مصنوعی به عرصه های مختلف زندگی فردی و اجتماعی انسان ها، «نهاد خانواده» یکی از مهم ترین کانون هایی است که با تغییر و تحولات عمده مواجه شده است. یکی از حوزه های تاثیر این فناوری ها، «اخلاق» است.
▪️ بدون تعارف باید گفت خانواده عصر هوش مصنوعی نه تنها در ایران که در همه کشورها با خانواده ادوار پیشین فناوری تفاوت های فراوان دارد و با فرصت ها و تهدیدهای اخلاقی جدیدی روبه رو است. از آنجا که نمی شود، و نباید، جلوی این فناوری ها را گرفت، کار درست آن است که این فرصت ها و چالش ها را بشناسیم و خانواده ها را برای مواجهه درست با آنها آماده کنیم.
📌در این میان، پدرومادرها باید پیش و بیش از بچه ها این موضوع را جدی بگیرند، و گرنه کلاه شان پس معرکه است.
۲۷ مرداد ۱۴۰۴
💥«اندکی اندیشه» ضرر ندارد