┅═▪️﷽ ▪️═┅
❓سوال: مهمترین وظایف نیروهای جبهه انقلاب در سال ۱۴۰۲ چیست؟(قسمت دوم)
6️⃣شناسایی دقیق نقاط قوت و ضعف
نیروهای جبهه انقلاب در هر سطح و جایگاهی، باید به طور دقیق نقاط قوت و ضعف را شناخته و این قوتها و ضعفها را برای مردم تبیین و تشریح کنند. اگر این کار به درستی انجام نشود، ممکن است از یکسو از ضعفهای واقعی غفلت شود و از دیگر سو، به نقاط قوت آسیب زده شود.
7️⃣ترسیم منطقی آینده روشن و افتخارآفرین ایران
در جهاد تبیین و امیدآفرینی، باید به صورت منطقی و باورپذیر، با بیان پیشرفتها، موفقیتها و دستاوردها، آینده روشن و پرافتخار کشور و ایرانیان را برای مردم و به ویژه برای جوانان تشریح کرد.
معنای امیدآفرینی، خودفریبی و دیگرفریبی با پنهان کردن ضعفها و عیوب نیست. اگر در کنار دیدن ضعفها و عیوب با هدف برطرف کردن آنها قوتها و موفقیتها و پیشرفتها، آنگونه که هست با توجه به روندها دیده شود، در خواهیم یافت که ایران در حال پیشرفت به صورت واقعی است.
8️⃣مبارزه با فساد بدون رودربایستی و اغماض
تحقق «پیشرفت توأم با عدالت» به عنوان اصلیترین شعار جمهوری اسلامی، بدون مبارزه جدی با فساد در تمامی ابعاد آن در حوزه مسائل اقتصادی و مالی ممکن نیست. به تعبیر رهبر حکیم انقلاب اسلامی، فساد همانند اژدهای هفتسری است که تنها با مبارزه جدی، مستمر و بدون رودربایستی و اغماض، باید آن را از پای درآورد و نابودش کرد.
9️⃣تعریف، تعیین و تثبیت جایگاه ایران در نظم جدید در حال شکلگیری جهانی
نیروهای جبهه انقلاب، با توجه به روند پرشتاب تحولات جهانی، باید از فرصتهای طلایی پدیدآمده برای جمهوری اسلامی استفاده کرده، با نگاهی عالمانه و واقعبینانه، جایگاه ایران را به عنوان کشوری تمدنساز، و دارای مردمانی مؤمن و انقلابی با انگیزههای قوی برای زمینهسازی ظهور، تعریف و تثبیت کنند. بدون تردید، ایران میتواند قویترین قطب قدرت الهامبخش، با داشتن برنامه برای آینده جهان و بشر، در نظام چندقطبی آینده باشد.
🔟تولید قدرت با انتخابات ۱۴۰۲
انتخابات اسفند ۱۴۰۲ را با توجه به جنگ ترکیبی دشمن، حوادث سال ۱۴۰۱، روند تحولات مثبت منطقهای و جهانی به نفع ایران و به ضرر دشمنان، میتوان انتخاباتی مهم و تعیینکننده ارزیابی کرد. به طور قطع دشمنان و عواملشان برای این انتخابات برنامه دارند. انتخابات در ایران مظهر مردمسالاری دینی و از مهمترین عوامل تولید قدرت ملی به شمار میآید. رهبر حکیم انقلاب اسلامی در بیاناتشان در دیدار با کارگزاران و مسئولان نظام، آنان را به تدوین و اجرایی کردن چهار راهبرد برای برگزاری انتخاباتی در تراز انقلاب اسلامی فراخواندند:
۱. راهبرد مشارکت حداکثری
۲. راهبرد امنیت انتخابات
۳. راهبرد سلامت انتخابات
۴. راهبرد رقابت در انتخابات.
✍🏻 دکتر ید الله جوانی
#پرسش #پاسخ
#ثامن۳۰
╲\╭┓
╭ 🌹🍃
┗╯\╲