🔰اقدامات احتمالی دشمنان نظام حین انتخابات:
🔹۱) احتمال خدشه بر امنیت انتخابات: وقوع اغتشاشات ۱٤٠۱و بروز رفتارهای خشونت آمیز از سوی اغتشاشگران و تبعات پس از این بحران، میتواند ضمن بازتولید ناامنی به امنیت انتخابات نیز لطمه وارد کند. تشدید شکاف در لایههای سیاسی و اجتماعی از سویی و تحرکات ضدانقلاب مسلح از سوی دیگر به عنوان دو عامل اخلالگر در روند برگزاری انتخاباتی امن، پرنشاط و در تراز گام دوم انقلاب اسلامی تلقی گردیده و برهه تبلیغات انتخاباتی و سپس مراحل اخذ، شمارش و اعلام آراء را با مشکل مواجه خواهد نمود. از سوی دیگر، در صورت برگزاری انتخابات برخط مبتنی بر فناوریهای دانش بنیان و سامانههای فنی و الکترونیکی احتمال اختلال در امنیت شبکه و نرمافزار مربوطه و حملات سایبری و هک و نفوذ از سوی هکرها، نفوذگرها، بدافزارها و... متصور میباشد.
🔹۲) بروز چالش در حوزه سلامت انتخابات: عموماً افول مشارکت در انتخابات و در حاشیه قرار گرفتن اصل رأی گیری، فضای کافی را برای اقدامات خلاف قانون فراهم خواهد آورد، لذا اتخاذ تدابیر و سیاستهای تأثیرگذار در جهت ارتقاء مشارکت عمومی در انتخابات، حائز اهمیت است.
🔹۳) عدم مشارکت مردم(سطح مشارکت پایین مردم): با نگرش به اینکه مشارکت مردم در طول انقلاب اسلامی، رکن مهم بقاء و استمرار حاکمیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران طی ٤دهه گذشته بوده، این مهم در طول سالهای گذشته به واسطه رشد جریانات انحرافی، ناکارآمدی برخی مسئولان، تبلیغات وسیع دشمنان و ... باعث گردیده حمایت برخی گروههای مردمی و اقشار جامعه از نظام کمرنگ و در دراز مدت بر مشروعیت و اقتدار نظام ج.ا.ایران آسیب وارد شود.
🔹۴) تشدید و تداوم اقدامات مسلحانه و شرورانه گروهکهای معاند مسلح تکفیری و تروریستی در مناطق مرزی (شرق و جنوب شرق) با توجه به مشغله نیروهای انتظامی در شعب اخذ رأی: به علت وضعیت جغرافیایی مرزهای کشورمان و حضور گروهکها و عناصر تروریستی ـ تکفیری در مناطق مرزی، این گروهکها همواره به عنوان اهرمی برای معاندین داخلی و خارجی جهت ایجاد ناامنی در داخل و دستیابی به اهداف خود میباشند. تعداد بسیار زیاد اتباع افغان در کشور میتواند سرویسهای اطلاعاتی بیگانه را در راستای هسته سازی این گروهکها ترغیب تا از این اتباع در جهت اهداف شوم خود بهره برند. برآوردها حاکیست در ایامی همچون انتخابات که بخش اعظمی از نیروهای انتظامی و نظامی مشغول اقدامات خاص خود در شعب اخذ رأی هستند، احتمال هرگونه تحرک شرورانه و مسلحانه در مناطق مرزی متصور می باشد.
🔹۵) اجرای عملیات ویژه و انفجار و ضربه به مراکز تجمع انسانی در شعب اخذ رأی با مدیریت و هدایت سرویسهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی، آمریکا و کشورهای رقیب منطقه توسط فناوریهای نوین (هوش مصنوعی، پهپاد و ریزپرنده و...): این سناریو به عنوان روشی کم هزینه و کم خطر در دستور کار دشمنان بوده که متأسفانه شرایط داخلی کشور و وجود مشکلات و معضلات فراوان و همچنین عدم آگاهی مردم عادی از دام سرویسهای اطلاعاتی جهت بهرهکشی از آنان در نیل به اهداف این سناریو مؤثر است. روندها نشان میدهد رژیم صهیونیستی از زمان ایجاد پایگاههای اطلاعاتی طرحها و بسته های عملیاتی متعددی برای انجام خرابکاری و ترور در داخل و خارج کشور آماده کرده و در سایه غفلت سازمانهای اطلاعاتی و امنیتی، آنها را در سریعترین زمان ممکن عملیاتی و اجرایی میسازد.
🌍به پویش
#سربداران_رهبری بپیوندید👇
https://eitaa.com/sarbedaranrahbari/52 در
🤝مارو به دوستانتون معرفی کنید🤝