بهیچوجه زیربار فلورایدتراپی نروید
عوارض فلوراید تراپی بسیار بیشتر از فوایدش است. بجای فلوراید تراپی، تغذیه را اصلاح کنید و مصرف خوراکی،های کارخانهای را بسیار کم کنید و نوشابه و آب داغ و غذاهای خیلی سرد را از سفرهها حذف کنید
از عوارض فلوراید تراپی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
تغییر رنگ دندان ها یا فلوروز: یکی از شایع ترین عوارض فلورایدتراپی با دوز بالا تغییر رنگ دندان ها یا فلوروز است. فلوروز به وضعیتی گفته می شود که در آن رگه های سفید یا نوع دیگری تغییر رنگ در دندان ها ایجاد می شود. این عارضه بر اثر مصرف زیاد فلوراید از تولد تا هشت سالگی ممکن است اتفاق بیفتد.
کودکان کم سن ممکن است فوم یا ژل فلوراید را قورت بدهند و حالت تهوع و استفراغ پیدا کنند. مسومیت ناشی از فلوراید در مواردی منجر به مرگ کودک می شود بنابراین تا حد امکان مکمل های فلوارید را دور از دسترس کودک نگه دارید.
عوارض انکولوژیک: یون فلوراید دارای احتمال القای اختلالات کروموزومی در نمونه های کشت شده انسانی و سلول های حیوانی در مقدار دوزی که بیشتر از دوزی است که انسان ها با آن روبه رو می شوند می باشد.
دیگر عوارض فلوراید تراپی عبارت است از:
مشکل در همواستازی استخوان
استخوان های بسیار متراکم که خیلی قوی نیستند.
اوردوز فلوراید که علائمی مثل حالت تهوع، اسهال، خستگی و تعریق شدید ایجاد می کند.
کودکانی که دارای مشکل نسوج نرم هستند بیشتر از سایر کودکان در معرض عوارضی نظیر: مشکلات استخوانی؛ تغییر رنگ دندان؛ ایجاد خال های تیره بر روی دندان و سایر تغییرات در بافت های بدن هستند.
✅
صریح نیوز🔵