✅
✳️
مردم وحکمرانی، نبرد بین امید وناامیدی
توجه به سه راهبرد در جهت ایجاد انگیزه برای پیشرفت وتعالی جامعه و بازکشت امید به مردم وساختارحکمرانی
رهبر فرزانه در نقشه راه خود سه راهبرد:
1⃣
عدالت اجتماعی
2⃣
آزاد اندیشی
3⃣
جنبش نرم افزاری
را به جامعه و مراکز علمی و دانشگاهی و مسئولین ابلاغ نمود تا جامعه به سمت تمدن نوین اسلامی در گام دوم انقلاب ریل گذاری شود. اما با کم توجهی در جامعه باقی وتبلیغ شدند و این سه مهم گسترده و فراگیر نشدند. و بعضا
شدند گزارش عملکرد مسئولین وصاحبان نفوذ.
با توجه به تحولات علمی واجتماعی و فرهنگی که در جهان به سرعت در حال تغیییر وتحول است ساختار و هسته های تصمیم ساز کشور ما نسبت به این تحولات عقب می باشند. و متولیان و مسئولین مرتبط به این سه موضوع و جامعه علمی و دانشگاهی کشور که باید چشم بینای و چراغ راه نسل های حال و آینده باشنداز وظایف خود غافل و به رهنمودهای پیشوای خود در جهت امید و تعالی بخشی بی توجه می باشند.
و جامعه و ساختار کشور را سه موضوع
1⃣
اعمال نفوذ وبی عدالتی
2⃣
تعارض منافع
3⃣
منافع طلبی فردی وباندی
در گردابی خطرناک وارد می نماید که بر آزادی خواهان ، انقلابیون عمل گرا، عالمان با عمل، نخبگان با بصیرت، و همه تاثیرگذاران کشور باید همت نموده و جامعه و ساختار مدیریتی را از عوامل فسادزا نجات دهند و ریل کشور را به سه موضوع راهبردی که رهبر انقلاب برای تعالی فردی و گروهی جامعه بیان کردند برگردانیم.
✅
لازم است نمایندگان و مجلس آینده، این سه راهبرد را برای اصلاح ساختار و بازگشت امید و مبارزه با سه موضوع ناهنجاری زا برای پاکسازی ساختار وحکمرانی را در دستور کار چند فوریتی خود قرار دهند.
✍
ارجمندی
#روشنگری
#مشارکت_حداکثری
#امام_زمان
#جهاد_تبیین
#سواد_رسانه_ای
#انتشار_حداکثری_با_شما
🔴 به قرارگاه جهادی سوادرسانه در ایتا بپیوندید👇
🔊
https://eitaa.com/savad2290
🔴 این قرارگاه را در شبکه اجتماعی ویراستی دنبال کنید:👇
🔊
https://virasty.com/savad2290