محرمانه
◽️ظاهرا موشک های اس-300 برای نخستین بار در پاسخ به تجاوز چهارشنبه شب اسراییل به دمشق به کارگرفته شده.
◽️این چیزی است که صهیونیستها میگویند. گزارش وزارت دفاع روسیه هم میگوید برای اولین بار چهارپنجم موشکها رهگیری شده. اگر اسراییل با اصرار به حمله های فیک و نمایشی در سوریه، راه را برای عملیاتی شدن اس-300 در آسمان این کشور باز کرده باشد، خسارت بی سابقه و تاریخی به خود زده است.
◽️فشار ناشی از مشکلات داخلی نتانیاهو را به انجام کاری کشانده که خدمتی قابل توجه به مقاومت است. درواقع تلاش های اسراییل به یک نقض غرض حیرت انگیز انجامیده. آشنایان با موضوع می دانند که یکی از مطالبات اصلی صهیونیست ها جلوگیری ازاستقرار سیستم های پدافند هوایی و دفاع موشکی در در سوریه و عملیاتی شدن آنها بوده است.
◽️حالا، آنها خود با اصرار به این حملات، بیش از هر کس، حتی در سوریه، به استقرار این سامانه ها و عملیاتی شدن آنها کمک کرده اند. منتظر خدمات بیشتر نتانیاهو و ترامپ می مانیم.
✍ مهدی محمدی
👌
#محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید