ادامه تقابل تاریخی امید و یأس و وعده الهی رهبری حکیم؛
🔻کار سخت عبور همزمان از مشکلات میدانی و یأس پراکنی های بریده از واقعیت
1⃣
نزدیک قلّهایم؛ خستگی ممنوع!
رهبر معظم انقلاب:
▫️وظیفهمان امروز کار جهادی مسئولان است؛ این دیگر مربوط به خصوصِ سپاه نیست، همهی مسئولان کشور امروز موظفند کار جهادی کنند، شبانهروزی کار کنند، خستگی نشناسند. ما فصل مشبعی را حرکت کردیم. این سربالایی، این شیب تند را عبور کردیم، به قلهها نزدیک شدیم. نباید خسته بشویم. امروز روز خسته شدن نیست، روز ناامید شدن نیست. امروز روز شوق است، روز امید است، روز حرکت است. مسئولین کشور در بخشهای مختلف باید با این روحیه حرکت کنند.
2⃣
جمهوری اسلامی در شرایطی مشابه دوران انقراض صفویه است و با مانورهای مذهبی غدیر و اربعین راه به جایی نخواهد برد
مهدی نصیری:
▫️جمهوری اسلامی در شرایطی مشابه شرایط دوران شاه سلطان حسین صفوی قرار دارد، با این تفاوت که او برای بقای خود به آش نذری متوسل میشد و جمهوری اسلامی به جشن غدیر و مانور بر راهپیمایی اربعین.
🔹 آش نذری سلطان حسین افاقه نکرد و محمود افغان با لشگری نه چندان بزرگ اصفهان را فتح کرد و سلطان، تاج خود را بر سر محمود گذاشت؛ تلاشهای جمهوری اسلامی نیز برای بقا، با وجود ناکارآمدی و فقر و فلاکت و فساد و استبداد، با تمسک به تظاهرات مذهبی موثر نخواهد بود.
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔
@sedayehowzeh