معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، در نشست "ارائه ظرفیتهای حوزه علمیه خواهران در همکاری با معاونت زن وخانواده":
🔺 بانوان در هیات امنا مساجد عضو میشوند / بانوان طلبه متخصص نمیخواهند مسئولیت ها و موقعیتهایی که به خودشان اختصاص دارد را بپذیرند!
بانوان طلبه بازیگر بشوند یا نشوند؟!
✍️ دیروز خبری از معاون رئیس جمهور در مخابره شد مبنی بر اینکه وی از بانوان طلبه دعوت کرده تا بازیگر شوند و نظام را از دست این سلبریتی های ضدارزشی نجات دهند:
" افراد حوزوی که استعداد و توانایی اولیه برای کارهای هنری و رسانهای مانند ساخت فیلم، بازیگری، فیلم نامه و... دارند معرفی شوند تا آموزش های لازم را فرا بگیرند. چرا ما باید اسیر سلبریتیها باشیم که حرکتهای ضدارزشی میکنند"
➖بی شک یک رسانه خبری عادی هرگز نمی تواند از خیر انتشار چنین بمب خبری صرف نظر کند و همین هم باعث می شود سایر حرف های وی که اتفاقا مبتنی بر آسیب شناسی بانوان طلبه و همچنین اقدامات خاص دولت برای بانوان بود، دیده نشود.
🔸
واقعا مشخص نیست که چرا برخی مسئولین و صاحبان تریبون ما گاه هیچ تمایزی بین سیاست های اقدامی و اعلامی قائل نیستند،آنها باید بدانند که لازم نیست همه اقدامات مد نظر، پیشاپیش اعلام شود، مثلا در این مورد کافیست وزارت ارشاد راه را برای فعالیت بانوان طلبه علاقه مند به هنر سینما را باز کند و ریل گذاری کند و بعد بالا آمدن چهره هایی موفق این مانع خودبخود برطرف خواهد شد؛ بگذریم که اساسا فعلا نمی دانیم واکنش حوزه خواهران نسبت به موضوع فعالیت بازیگری طلاب خواهر چه می تواند باشد و حتی طرح چنین موضوعی ابتدا بایددر جمع های اندیشه ورز حوزوی شکل بگیرد نه پشت یک تریبون عمومی!
🔺سایر حرف های مهمی که انسیه خزعلی زد و حوزه خواهران نباید بی تفاوت از کنارش رد شود:
▫️ الحمدالله بانوان طلبه متخصص و مجتهد داریم اما متاسفانه جایگاه شان آنگونه که باید نیست و دیده نمیشوند
یا گاهی خودشان فعال نیستند و نمیخواهند مسئولیت ها و موقعیتهایی که به خودشان اختصاص دارد را بپذیرند که شما باید این امر را آسیب شناسی کنید.
🔹و برخی از مدیران کل ما بانوان حوزوی هستند اما نیاز است که این مساله گسترش بیشتری پیدا کند و بانوان حوزوی نیز باید آموزشهای بیشتری با مسائل روز ببینند.
▫️ از جمله مواردی که در این دولت صورت گرفته است تصویب یک درصد بودجه به صورت تکلیفی برای صرف در مسائل زنان و خانواده است. همچنین بخشی از مسائل بین المللی نیز برای اولین بار صورت گرفته است که یکی از آنها مسئولیت آموزش بانوان حوزه اقیانوس هند است که با نگاه بومی و انتقال فرهنگ ایرانی انجام میگیرد.
🔹در بحثهایی که در ژنو نسبت به شبهات زن وحقوق زن وارد میشود خانم علاسوند از حوزه فرستاده شدند که نشان میدهد نقش حوزه بسیار پررنگ است.
🔸 همچنین زیست عفیفانه را برای سربازان مقرر کردیم؛ زیرا اگر آقایان در مساله زیست عفیفانه آموزش کامل را فرا نگیرند به زندگی با عفت و زیست عفیفانه ضربه زننده است.
▫️بحث هایی را در رابطه با خانواده و فرهنگ عامه از طریق مساجد و کانون های فرهنگی و هنری صورت گرفته است و برای اولین
بانوان در هیات امنا مساجد عضو میشوند که بسیار مهم است که نوع نگاه مساجد به بانوان و برنامه ریزی شان برای بانوان چگونه باشد.
🔹طرح مشاوره چهار سال اول ازدواج در قم و سمنان اجرا می شود و مشاورین از زمانی که زوجین عقد می کنند تا چهار سال ابتدایی، مانند پزشک خانواده در کنار زوجین هستند و سبک زندگی را به آنان آموزش میدهند.
✌️ شما هم
صدای حوزه باشید!
🆔
@sedayehowzeh