بسم الله
صبر کردم روز عاشورا فرا رسد تا مطلبی که مینوسم اولا دقیق باشد ثانیا ناظری چون سیدالشهدا داشته باشد ثالثا همگان بدانند از سر هوا و هوس نبوده...
اما چند نکته پیرامون دولت جناب دکتر
#پزشکیان ، مشروط بر اینکه بر مسند قدرت بمانند:
۱. از نظر روانشناختی برای مدیریت قوی و راهبری درست، مولفههایی نیاز است که آقای پزشکیان فاقد آنهاست. این امر موجب میشود کار کشور به دست دو گروه بیافتد:
الف : مدیران میانی کشور که خودخواسته هیچگاه به سطوح بالاتری مثل وزارت نیامده و اصلا با رفت و آمد دولتها هم خیلی تغییر نمیکنند. ترجیح منافع شخصی، رکود و مشغولیت به کارهای کم منفعت وروزمره از ویژگیهای این عزیزان است.
ب: پدرسالارهای جریان اصلاحات که حضور پزشکیان در قدرت را نتیجهی حمایت و تلاشهای خود میدانند.
و ایندوعامل محصولی جز توقف کشور نخواهد داشت.
۲.مسالهی مسکن و تورم وخودرو به عنوان اصلیترین مسائل اقتصادی مردم در این زمان است، وضعیت خوبی پیدا نخواهد کرد وجوانان عزیز سرخورده خواهند شد. بله! به صورت مقطعی رکود اقتصادی می تواند مساله را کنترل کند اما فقط کوتاه مدت.
۳.کسانی که آقای پزشکیان را بر سر کار آوردند، اگر خودشان را به ریاست جمهوری میرسیدند حتی شاید برای معمولی ترین وزارتخانه، ایشان را پیشنهاد نمیدادند. اما مسالهشان انتقال قدرت در زمان جابجایی رهبری است، کهواقعا زهی خیال باطل. آن مساله جور دیگر تدبیر خواهد شد و ننگ یک مدیریت ضعیف بر روی اقایان خواهد ماند و در یک کنش رادیکال مردی از جبههی مخالف قد علمخواهد کرد.
۴.حضور آقای پزشکیان در این زمان در مجموع به ضرر کشور نیست، خصوصا به واسطهی صفا و صداقت و یکرویی و اخلاق نسبتا خوب ایشان. از این بابت نگرانی نداریم. کشور برای اینکه به دست اندیشهی انقلاب بیافتد نیازمند گذر زمان و رشد بیشتر مردم است.
۵. مواظب باشیم، بین ناکارآمدیها گرهی به رهبری و دین زده نشود. هر دولتی استقلال دارد و رهبری سیاستهای کلی را بر اساس قانون و دین ابلاغ میکنند.
و الحمدلله.
عاشورای ۱۴۴۶
قم
#سه_میم
@semimm