📌نمونههایی از فیلترینگ و سختگیریهای ترکیه لائیک
⭕️دولت ترکیه از سال 2007 به بعد، دسترسی کاربران به بسیاری از وبسایتها و شبکههای اجتماعی را محدود یا مسدود کرده است. برخی از این سایتها عبارتند از:
🔻یوتیوب: این سایت در سالهای 2007، 2008، 2010 و 2014 به دلایل مختلف مانند نشان دادن ویدیوهایی که رئیسجمهور یا مقامات دیگر ترکیه را توهینآمیز میدانستند، فیلتر شد.
🔻 توییتر: این شبکه اجتماعی در سالهای 2014 و 2016 بهدلیل انتشار اطلاعات محرمانه یا انتقادی از دولت، مورد سانسور قرار گرفت.
🔻ویکیپدیا: این دانشنامه آزاد در سال 2017 بهخاطر ادعای نقش ترکیه در جنگ داخلی سوریه و حمایت از گروههای تروریستی، مسدود شد. این فیلترینگ تا سال 2019 ادامه یافت.
🔻 فیسبوک،
#اینستاگرام و واتساپ: این سرویسها در سال 2016 پس از کودتای ناموفق علیه دولت، محدود شدند.
🔻 برنامههای ویپیان: این برنامهها که به کاربران امکان دسترسی به سایتهای فیلتر شده را میدهند، در سال 2023 در آستانه برگزاری انتخابات، مورد هدف قرار گرفتند. ده برنامه و اپلیکیشن ویپیان پرکاربرد در ترکیه توسط هیأت فناوری اطلاعات و ارتباطات ترکیه (BTK) مسدود یا محدود شدند.
✍پ.ن:
⏪ حکومت ترکیه یک حکومت غیردینی است اما اینگونه نسبت به
#فضای_مجازی و اعمال حاکمیت سایبری خود در آن حساسیت دارد.
❌👈 آنگاه برخی افراد سادهاندیش انتظار دارند که جمهوری اسلامی که داعیه اجرای احکام اسلامی را دارد، حاکمیت سایبری خود را وانهد و برای جنگافزارهای مجازی دشمنانش، فرشقرمز پهن کند و سلطه صهیونیسم جهانی را با آزاد کردن دسترسی به انواع فحشاگرامها به رسمیت بشناسد!!!