⭕
منشا چالش ها در زمینه شورای نگهبان
#تحلیل
یادداشت|| محمد تقی احمدی پرتو
@serat_zanjan
🔻🔻🔻
بعد از انتشار لیست کاندیداهای احراز صلاحیت شده توسط شورای نگهبان شاهد موجی از اعتراض و حیرت در بین فعالان رسانه ای و برخی خواص در فضای مجازی بودیم.
سوال اینجاست که منشا این حیرت و اعتراض و چالشها نسبت به عملکرد شورای نگهبان چه چیزی می باشد ؟؟
متاسفانه باید گفت باور و پیش زمینه فکری و ذهنیت جامعه سیاسی ایران به این باور رسیده است که کشور بدون دو حزب راست یا چپ؛ اصلاحطلب و اصولگرا، پیش نخواهد رفت و حتماً در هر انتخاباتی برای پرشور شدن و حضور حداکثری باید این دو گروه نماینده داشته باشند!
این در حالی است که رهبر معظم انقلاب و سکاندار انقلاب حدود ۳۰ سال است فریاد میزنند که من تقسیم بندی راست و چپ و اصلاحطلب و اصولگرا رو قبول ندارم!
این تقسیمبندی و این جبهه بندی هیچ معیار دینی و اسلامی و انقلابی ندارد! اما متاسفانه حتی عموم انقلابی ها که ادعای تبعیت از رهبری را دارند به این تقسیم بندی موهوم دامن می زنند!! به طوری که الان برای ما انقلابی ها باور اینکه خارج از این چارچوب راست و چپ اصولگرا و اصلاحطلب، انتخابی اتفاق بیفته سخت شده است و ما به این باور رسیده ایم که باید و لاجرم در هر انتخاباتی این ها حضور داشته باشند در حالی که این تقسیمبندی هیچ ملاک دینی و انقلابی و اسلامی ندارد!!
به نظرم وظیفه سنگین ما در این مقطع تاریخی این است که ریشه این دسته بندی های غیر دینی و غیر انقلابی را بزنیم.
این مناسب ادبیات دینی و سیاسی ما مسلمانان نیست.این واژگان در ادبیات دینی و سیاسی مسیحیت و از دل کلیساها و جریانهای بعد از قرون وسطی اتفاق افتاده و ربطی به سیاست دینی مسلمانان ندارد. پس دسته بندی واقعی، انقلابی بودن و غیر انقلابی بودن هست با شاخص هایی نظیر اینکه این افراد یا جریان ها طرفدار مستضعفین هستند یا نیستند!
این فرد آیا عدالت طلب و عدالت خواه است یا نیست و دستهبندیهای این جوری که مبنای قرآنی و مبنای دینی داشته باشد تا حداقل بین خودمان این موارد را رواج داده و به ادبیات سیاسی خود اضافه کنیم.
#صراط_زنجان
#شورای_نگهبان
#رسالت_حوزه_انقلابی
@serat_zanjan