🔸 منفعت سپرده گذاری مرکزی از وعدههای بی نتیجه جهت تقسیم سهم الارث سهام عدالت متوفیان؟
سهام عدالت یکی از سیاستهای حمایتی و اقتصادی حاکمیت از اقشار مختلف جامعه و با هدف گسترش سرمایه و عدالت اجتماعی و توانمندسازی افراد کمدرآمد در مناطق محروم و کم برخوردار از سال ۱۳۸۴ ایجاد گردیده است.
براساس تبصره ۴ماده ۲ آیین نامه اجرایی آزادسازی سهام عدالت مصوب شورای عالی بورس وظیفه تقسیم سهام عدالت متوفیان سهام عدالت بین وراث ایشان به شرکت سپرده گذاری مرکزی محول شده است.
بجای انجام وظایف محوله و اجرای ابلاغیه مقام معظم رهبری در خصوص آزاد سازی سهام عدالت، تنها راهکار مدیران سپرده گذاری مرکزی بسنده کردن به مصاحبه ها و رونمایی از سامانه های مختلف و وعده تاریخهای مختلف جهت واریز سود سهام عدالت متوفیان به وراث بوده که این عدم پایبندی به قانون توسط این مدیران سبب آسیب به اعتماد و سرمایه اجتماعی بین مردم به حاکمیت شده است که باید هرچه سریعتر توسط قوه محترم قضائیه و سازمان بازرسی در این خصوص ورود جدی صورت گیرد.
📡