صفحه ۵ از ۹
رئیس انجمن علمی انقلاب اسلامی، با بیان اینکه ما حتی در تحقیقات اسلامی هم به قرآن توجه نکردهایم، گفت: نه در ارتباط با طب، مکانیک یا فیزیک و نه حتی در زمینه کارهای اسلامی به قرآن توجه نداشته ایم. خیلی از اندیشمندان اسلامی هستند که کتابهای متعدد راجع به اسلام مینویسند ولی ده آیه هم در آنها نیست؛ که جداً این یک ایراد بزرگ است.
وی تصریح کرد: بنابراین پیرامون آسیب شناسی پژوهشها و طرح اندیشه های سیاسی اسلام، سه انتقاد و ایراد، وارد است؛ اینکه پژوهشها اولاً؛ هیچ بُعد اجتماعی ندارند، دوماً؛ بیشتر دارای جنبه انتزاعی و ذهنی هستند و سوماً؛ مبتنی بر قرآن نیستند و این پژوهشها با قرآن قهر میباشند. مقام معظم رهبری(مدظله العالی) تصمیم میگیرند که کاری را بر قرآن شروع کنند که این سه نقص را نداشته باشد و این زاویه نگاه معظم لَه میباشد، این زحمت، بسیار ارزشمند است. یکی از کارهای واجب ما طلبهها این است که حتماً یک دوره با زندگی رهبر و معمار کبیر انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) آشنا باشیم، اگر آشنا نشویم در حق آنها ظلم کرده ایم، یعنی توانایی این را نداریم که در جامعه امروزی چه چیزی را بیان کنیم، نمیتوانیم تدبیر کنیم. هزاران جوان هستند که از همین نعمتهای انقلاب استفاده میکنند از جمله مدرسه و دانشگاه رایگان؛ از تمام امکانات رایگان همین نظام استفاده می کنند و بعد هرجا باشد به نظام توهین و آن را تضعیف میکنند.
این استاد حوزه و دانشگاه اظهار کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری(دام ظله)، تحقیقات اسلامی باید دارای سه ویژگی مذکور باشد، و به عبارت دیگر؛ باید اول این معارف و دستگاه فکر اسلامی از ذهنیت و انتزاعی بودن خاص بیرون بیاید، یعنی باید ناظر بر عمل من و شما در جامعه باشد؛ «ذَلِكَ ٱلكِتَبُ لَا رَيبَ فِيهِ هُدى لِّلمُتَّقِينَ»؛ «اين كتاب،كه هيچ ترديدى در آن [روا] نيست، راهبر پرهيزگاران است»؛ (آیه ۲، سوده بقره). این کتاب باید کتاب هدایت باشد؛ هدایت یعنی مرا در این کوچه پس کوچهها پیش ببرد. در بحثهای اسلامی که ما انجام میدهیم این اتفاق نمیافتد. حتی بعضیها را هم منحرف میکنیم اینقدر که آن را سخت و دشوار میکنیم. باید بحثهای اسلامی بحثهایی باشد که دست ما را بگیرد و ما را حرکت دهد و در بنبستها، ناجی ما باشد.