🅾
فیلسوفی که بدیهیات را نمیدانست
آیتالله مصطفی محقق داماد، از چهرههای نزدیک به اصلاحطلبان که پیش از این در اظهاراتی حاشیهساز تأکید کرده بود حوزه علمیه نباید سیاسی باشد؛ به تازگی در اظهاراتی که کانال تلگرامی امتداد آنها را منتشر کرد، با اشاره تلویحی به اغتشاشات 70 روزه گفته است: من بهعنوان یک روحانی نسبتا سالخورده، از همهی ملت ایران عذرخواهی میکنم. ما نتوانستیم اخلاق اسلامی را ارتقا ببخشیم و نسل امروز را مهربان و رحیم و بدون خشونت تربیت کنیم!
او در ادامه میافزاید: تمام جنگهای تاریخ ناشی از خشونت بوده است. هیچ خشونتی هم به تلخی خشونتِ مقدس نیست. ما نمونههای آن را در قرون وسطی دیدهایم که به نام خدا و دین چه کردند و متأسفانه هنوز هم ادامه دارد.[1]
*مردم و سپهر سیاست کشور کمکم به گاهنامه ستاد اصلاحات که تحت عنوان "از مردم ایران عذرخواهی میکنیم" منتشر میشود؛ عادت کردهاند!
تئاتری با یک منولوگ که تقلا میکند موقعیتی ابزورد را در ذهن مردم ایجاد کند و البته با هدایت برخی چهرههای خاص؛ زمینه را برای ایجاد فتنه اقتصادی هموار میکند.
(فتنهای به بهانه مشکلات اقتصادی که بازیگران و مسخشدگانش باید صاحب ذهنی ناامید و منکسر باشند)
آقای محقق به جای احساس ابتهاج و افتخار از اینکه حکومتی اسلامی بر سر کار است که در مواجهه با خشنترین اغتشاشگران نیز دست به اسلحه نبرد، دادگاههای صالحه را برای اراذل و قاتلین تشکیل داد، اجازه شکستن امنیت عمومی را با شهادت و مجاهدت نداد و از اصول اسلامی خود در مقابل مشتی فریب خوره و اوباش عقب ننشست؛ اما تصمیم گرفته حقیقت را نبیند و روایتگر تاریکی باشد!
تاریکی تا آن اندازه که آقای محقق اینهمه جوان و نوجوان ایرانی که پای پیاده به زیارت سیدالشهدا(ع) میروند، در اردوهای جهادی شرکت میکنند و مظلومانه حافظ امنیت میشوند و بدون اسلحه زیر دست و پای اغتشاشگران شهید میشوند را نمیبیند و میخواهد که داغدار اخلاق شود!
به سخن دیگر اینکه آقای محقق با اینکه فلسفه میخواند اما در حالت خوشبینانه نمیداند که تمام این فرایندها معلول علتی بزرگ هستند و آن رعایت و ترویج اخلاق اسلامی در حاکمیت نظام اسلامی است.
گفتنیست، القای بیاخلاقی جامعه و حکومت ایران یکی از القائات جریان سیاسی خاص در کنار تأکید بر ناامیدی است.
چند سال قبل بود که مقام معظم رهبری در واکنش به این القائات سوء پیرامون اخلاق فرمودند:
"میشنویم گاهی اوقات راجع به اخلاق حرف زده میشود، انتقاد میکنند؛ بله؛ با آن اخلاق اسلامی مطلوب، امروز ما فاصله داریم، در این شکّی نیست؛ امّا ما خیلی پیش رفتیم، راه زیادی را ملّت ایران طی کردند، اینها را ندیده نگیرند."[2]
کانال گام دوم انقلاب
روشنگری و تبیین
https://eitaa.com/roomez