⭕️ شاخهای #اینستاگرام چگونه در آتش وابستگی شدید ما به فست فشن میدمند؟ (قسمت سوم)
🔹فشن نوا درهفته بین ۶۰۰ تا ۹۰۰ تکه لباس جدید تولید میکند. رئیس این شرکت، ریچارد ساقیان، از این موضوع با افتخار یاد میکند و میگوید: «شرکتهای کمی میتوانند با سرعت ما لباس تولید کنند. همچنین شرکتهای کمی میتوانند در رسانه های اجتماعی هر ۳۰ دقیقه یک پست بگذارند. ما هر روز مدهای تازهای میآوریم.»
🔹به زودی شرکتهای دیگر هم به تقلید ازاین روش روی میآورند و از «میکرو اینفلوئنسرها» یا چهرههای تاثیرگذار کوچک -که بین ۱۰۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰۰ فالوور دارند- استفاده میکنند.
🔹«پلتفرم هایی مانند اینستاگرام میتوانند واقعیت وجودی ما را به شکلی غیرطبیعی درآورند.» این را خانم واگ استاف، دانش آموختهی روانشناسی رسانه های اجتماعی پرطرفدار، میگوید و میگوید: «زمانی بود که حلقهی اجتماعی شما را خانواده و دوستان شکل میدادند. اما امروز شما به تمام افراد تاثیرگذار دسترسی دارید و این یعنی حلقهی اجتماعی شما بسیار عظیم شده است. خیلی خسته کننده است که هر بار که تصویر جدیدی از یک فرد در این حلقه میبینید، آن را قضاوت کنید، بنابراین ذهن شما بطور خودکار یک حد متوسط یا نُرم را تعریف میکند. اما مشکل این نُرم این است که تمام تصاویری که ما در رسانه های اجتماعی در معرض آن قرار داریم به شدت انتخابی و ویرایش شده هستند. به عبارت دیگر نُرمی که مغز ما تعریف میکند به هیچ وجه نمایانگر حقیقت سبک زندگی، جذابیت یا درآمد یک فرد نیست. و طبیعتاً دنیای واقعی را به ما نشان نمیدهد.»
#مصرف_گرایی
#مد #فست_فشن
#سبک_زندگی #اینستاگرام
@AskWest