🔴 ا
نتقاد شبکه 3 از وضعیت حجاب در مجموعه سیتی سنتر اصفهان و عدم پاسخگویی استاندار در برنامه زنده!/گمانه زنی ها حکایت از ارتباط خوب مدیر این مجموعه بزرگ تجاری با مسئولین ارشد استان دارد.
🔹 در حالی که در چند روز اخیر ویدیویی از وضعیت بد حجاب در یکی از بزرگترین مراکز خرید استان اصفهان منتشر شده و گمانه زنی ها حکایت از ارتباط خوب مدیر این مرکز که از سرمایه داران بزرگ نیز هست با مسئولین استان دارد؛ شبکه سه سیما به این موضوع ورود جدی کرد.
🔹 این شبکه با پخش تصاویری از مجموعه سیتی سنتر اصفهان تلاش کرد مقام عالی این استان را روی خط زنده سیما بیاورد تا پاسخگوی این وضعیت باشد اما ظاهرا مرتضوی، استاندار محترم صلاح ندید پاسخگوی افکار عمومی باشد!
🔹 مجری برنامه خطاب به استاندار گفت: «عنوان شما "مسئول" است و موظف به پاسخگویی هستید، به ما که پاسخ ندادین امیدواریم مسئولین نظارتی بتوانند شما را پاسخگو کنند...»
#لعنت خدا بر هر نفوذی ای که مستقیم و غیر مستقیم با عملکرد خائنانه اش مروج بی حجابی هست .
(یاد معاون دادستان یزد افتادم ، که از بیحجابها عذرخواهی کردن و هدیه تقدیمشون کردند ،بعداز ضرب وشتم خانم شهید و خانم آمر به معروف )