به گزارش روابط عمومی شیلات استان بوشهر حسین درشته خواه سرپرست یگان حفاظت منابع آبزیان استان بوشهر از توقیف یک فروند موتور لنج صیادی خبر داد.
وی در این رابطه توضیح داد: عوامل یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات استان به جهت رضایت جامعه صیادان قانونمند و مبارزه با صید غیرمجاز با جدیت و قاطعانه در همه ساعات شبانه روز به گشت زنی در آبهای استان پرداخته و در صورت مشاهده تخلفات بصورت قانونی برخورد خواهند نمود.
وی ادامه داد: در جریان گشت زنی دریایی پایگاه حفاظت منابع شهرستان بوشهر یک فروند موتور لنج صیادی را که بصورت به صورت چراغ خاموش مشغول فعالیت بود را در دریا مشاهده کردند.
سرپرست یگان حفاظت منابع آبزیان استان بوشهر ادامه داد : عوامل پایگاه حفاظت منابع آبزیان با رعایت کلیه موازین شرعی و قانونی شناور مورد بازدید نظارتی قرار گرفت که مشخص گردید شناور خروجی از اسکله صیادی جفره و حاوی مقدار ۷۲۰ کیلوگرم صید مکشوفه صید شده به روش ممنوعه ترال به ارزش ۴۷۰ میلیون ریال می باشد.
حسین درشته خواه تصریح کرد: برای این شناور متخلف پرونده تخلفات صیادی تشکیل و به مراجع قضایی ارجاع گردید و همچنین پرونده شناور جهت طرح در کمیسیون رسیدگی به تخلفات صیادی تنظیم و مطرح می گردد.
❇️ روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر
🐟🦐🌊🎣🐟🦐🌊🎣🦐🐟🌊 🎣
❇️ با ما همراه باشید👇👇👇
♦️ کانال خبری شیلات استان بوشهر در ایتا
🌐
https://eitaa.com/shilatbushehr
♦️کانال خبری شیلات بوشهر در واتس اپ :
🌐
https://chat.whatsapp.com/CTTKJLldsTq44XxFskC3Dq
♦️کانال خبری شیلات بوشهر در بله
🌐
http://ble.ir/join/6vKRyY7K6s
♦️ لینک کانال خبری شیلات بوشهر در تلگرام
🌐
https://t.me/shilat_bushehr
♦️کانال آپارات شیلات استان بوشهر
🌐
http://www.aparat.com/shilatbushehr
♦️ سایت شیلات استان بوشهر
🌐
https://shilatbushehr.ir/