🟡 شبهه
شیخ فضل الله نوری و ماری کوری هر دو در یک عصر می زیستند. این در ایران، آن در لهستان. شیخ فضل الله نوری، آن زمان که یقه اش را می درید و عمامه بر سر می کوفت و کف بر دهان، نعره می کشید که؛
ایهاالناس! دختران خود را به مدرسه نفرستید، تا کافر و بی دین نشوند!
و آن طرف...
دختری که به "ماری کوری" شهرت یافت، ...... به دعوت یک پروفسور، در آزمایشگاه وی مشغول به کار شد .... و برنده جایزه نوبل شد
"نوری" را تجسم کنید؛
که زن را با استناد به آیات و احادیث و روایات در همان دخمه های ذلت تاریخی اش، به زیر گِل می برد، و "کوری" را ببینید که در آزمایشگاه ساده و محقرانه اش، کم کم به کشفی سترگ دست می یابد .... [شبهه خلاصه شده است]
🟢 پاسخ
✍️ حجتالاسلام دکتر
#قربانی_مقدم
🔹اینکه چرا نویسندۀ خزعبلات فوق، مرحوم شیخ فضل الله نوری را برای مقایسه با خانم ماری کوری، انتخاب کرده در حالیکه نه تنها هیچ ارتباطی بین این دو وجود ندارد، بلکه در هیچ جا ثبت نشده که شیخ فضل الله نوری با درس خواندن و علم آموزی دختران مخالفت کرده باشد، تنها دو علت می تواند داشته باشد:
🔹کینه شخصی از این عالم جلیل القدر به دلیل بصیرت فوق العاده در افشاگری غرب پرستان در دوره مشروطه.
🔹وزن و نگارش نسبتاً مشابه نام این دو نفر که برای خزعبلات شعرگونه گفتن، گزینه مناسبی است!
🔻توضیح بیشتر اینکه: مخالف اسلام و روحانیت همواره و به اشکال مختلف این دروغ را به علما نسبت می دهند که آنها با کسب علم به طور کلی، یا کسب علم توسط دختران مخالف بوده اند. در حالیکه همین علما در کتاب ها و سخنرانی های خود بارها احادیثی همچون «طلب العلم فریضة علی کل مسلم و مسلمة ؛ طلب علم بر هر مرد و
#زن مسلمان واجب است» یا «اطلبوا العلم ولو بالصین؛ علم بجویید حتی اگر در (دورترین نقطه مانند) چین باشد» تکرار کرده اند. این نکته هم ناگفته نماند که از حدیث دوم معلوم می شود که هرگونه علمی مورد توصیه دین اسلام است نه فقط علوم دینی چون واضح است که در چین مخصوصاً چین زمان صدر اسلام، علوم مربوط به دین اسلام وجود نداشته است.
🔹بله گاهی با یکی از مظاهر علم ممکن است مخالفتی صورت گرفته شده باشد؛ مثلاً همین مدرسه رفتن دختران! اما این به دلیل مخالفت با علم یا مدرسه یا علم آموزی دختران نبوده، بلکه مثلاً شرط حضور دختران در مدرسه کشف حجاب بوده، این باعث فتوا به حرمت حضور در چنین مدرسه ای شده است نه اصل موضوع. همچنین سینما یا ماهواره؛ مخالفت با آن مربوط به مفاسد تنیده در آنها بوده است، وگرنه همانطور که به صراحت در کلمات امام خمینی و دیگر علما آمده است، اصل آن ممنوعیتی نداشته است.
🔻آخرین نکته این است که از دیرباز تا کنون زنان دانشمند مسلمان زیادی در ایران عزیز ما و دیگر کشورهای مسلمان درخشیده اند، اما متاسفانه به جرم مسلمان بودن، بایکوت خبری شده اند و مردم اطلاعات زیادی درباره آنها ندارند. به جهت اختصار تنها به چند مورد اشاره می شود:
🔹دکتر مریم اسلامی، پزشک متخصص و مشاور ژنتیک از دانشگاه علومپزشکی هاروارد امریکا، عضو هیئت علمی دانشگاه و دارنده مدالهای طلا، دیپلمهای افتخار و عناوین برترین مخترع زن سال ۲۰۰۸ از سازمان جهانی مالکیت معنوی سازمان ملل متحد (وایپو) و دهها عنوان و جایزه بینالمللی و ملی است، که تنها به جرم مومن و معتقد بودن و مخصوصاً حجاب، بایکوت شده و جوانان ما از وجود چنین زن پرافتخاری بی خبر هستند.
🔹از مریم کوچکی که در بین 40 استاد برتر زیر چهل سال جهان در رشته مدیریت است هم چیزی گفته نمی شود چون او هم مومن، معتقد و مخصوصا با حجاب است.
دکتر بهناز حیدرچی، کاشف نخستین پادتن ایدز را هم کمتر کسی می شناسد به همان جرم.
🔹سیده نصرت بیگم امین، معروف به بانو امین، صاحب تفسیر مخزن العرفان، فقیه، عارف و مفسر بزرگ ایرانی است که کمتر شناخته شده است.
🔹دکتر شهین اعوانی فیلسوف و نظریهپرداز و دانشمند ایرانی ساکن در آلمان است که در خارج از ایران شناخته شده تر از ایران است!
🔹در کشورهای دیگر نیز زنان مسلمان و معتقدی هستند که برای دنیای اسلام مایه افتخارند. افرادی مانند: رابعه حسین از پاکستان، استاد شهین ابراهیم اسلام از عربستان، استاد خدیجه محمد یوسف از مالزی و...
🔻بله خانم ماری کوری و دیگر دانشمندانی که اختراعاتی داشتهاند، به بشریت خدمت کردهاند و باید از آنها سپاسگزاری کرد اما این دلیل نمیشود که علم و علمای دین را هم که به معنویت و سعادت ابدی انسان خدمت میکنند را نفی کرد.
تنها کسانی چنین می کنند که اعتقادی به دین و لزوم پژوهش در آموزههای دینی ندارند و در حقیقت زندگی در جهان دیگر را نفی میکنند.
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔
@Shobhe_ShenaSi