🟡
آيا طوفان الاقصی اشتباه بود؟
🟢 پانزده مهر سالگرد عملیات طوفان الأقصى است.
کسانی که در درستی آن تردید می کنند و خونهای ریخته شده بعدی را سند اشتباه بودن آن می دانند به یک سوال پاسخ ندارند:
مدل جایگزین شما چیست؟ فلسطینیان چگونه باید منزل خود را پست بگیرند؟صهیونیست ها هیچ راهی را نمی پذیرند و تنها راه باقی مانده -که در اراده صهیونیست ها نیست-مبارزه است و زمان آن عملیات فقط فرصتی برای استفاده از ضعف امنیتی دشمن بود.
آن عملیات یکشبه١۶٠٠تلفات بر صهیون وارد کرد حال آنکه در جنگ١٩۶٧ با پنج کشور عربی صهیونیست ها کلا٧٧١کشته داشتند.
این حمله رابطه با سعودی (که چند کشور کوچک را نیر می توانست همراه کند)را هوا کرد و سعودی سراغ دو کشوری رفت و برخی کشورهای اروپایی و سازمان ملل فلسطین را به رسمیت شناختند
برخی با سوظن می گویند صهیونیست ها از حمله خبر داشتند یا خودشان طراحی کردند.اگر حمله به غزه در قبال٢،٣کشته صهیونیست بود شاید این سوءظن درست بود.اما هیچ کشوری تحقیر امنیتی خود با١۶٠٠ کشته را خود انجام نمی دهد و بهانه های کم هزینه تری را انتخاب می کند.
✍🏻 عبدالله گنجی
ــــــــــــــــ
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔
@Shobhe_ShenaSi