⭕️پدیده کشف حجاب و برهنگی را نمی توان از طریق جریمه های مالی مهار کرد!/سه قوه همچنان دچار وقت کشی و بی برنامگی!
🔰 این روزها انتشار لایحه حجاب و عفاف که قرار است در مجلس بررسی شود، موجب انتقادهای شدید کارشناسان و آحاد مردم نسبت به محتوای آن شده است. در این زمینه هر سه قوه که متولی تنظیم و تصویب و اجرای این لایحه هستند، باید نکات زیر را مد نظر قرار دهند:
1- متاسفانه بعد از گذشت هشت ماه از فتنه ی دقیق و ترکیبی دشمن، مسئولان محترم در هر سه قوه، همچنان دچار وقت کشی و بی برنامگی هستند و متن لایحه ی اخیر نشان داد که هیچکدام به اهمیت راهبردی موضوع حجاب و عفاف و ابعاد امنیتی و سیاسی و فرهنگی آن واقف نیستند. در این زمینه باید از نظر افرادی هوشمند وحزب اللهی و آگاه به شرایط کشور استفاده و این لایحه ی مهم متناسب با اهمیت موضوع، تدوین شود.
2- مسئولان باید بدانند که اگر در این موضوع، کوتاهی و مماشات را ادامه دهند، نافرمانی مدنی و جولان متخلفین به دیگر حوزه ها نیز سرایت خواهد کرد و نوعی ضعف قانون و هرج و مرج در کشور حاکم خواهد شد. همانند هرج و مرجی که بعضا در حال حاضر به حوزه ی اقتصاد و تعیین قیمت ها نیز سرایت کرده است.
3-مسئولان بر اساس سوگند خود موظفند قبل از هر چیز، رضایت خدا و مطالبه ی امام جامعه و عناصر متدین و آحاد مردم و خانواده ها را دنبال کنند و مصلحت عده ای قلیل را به کل جامعه ترجیح ندهند. اگر خدای ناکرده عناصر انقلابی و متدین از مسئولان ناامید شده و به انزوا کشانده شوند، قطعا در آینده هیچ کدام از این قوا در انجام وظایف خود موفق نخواهند بود.
4- در تنظیم لوایحی نظیر لایحه عفاف و حجاب، قبل از هر چیز باید به راهکارهای الهی و وحیانی توجه نمود. وقتی راه حل اصلاح جامعه در قرآن و سیره ی اهل بیت(ع)، صراحتا حضور موثر مومنین در جامعه و اقامه امر به معروف و نهی از منکر مردمی ذکر شده است، آیا محدود کردن برخورد با متخلفین به دوربین و تجهیزات و کاستن از نقش مردم، کاری غیرشرعی و غیرعقلایی نیست؟
5- در میان مسئولان برخی افراد نیز حضور دارند که با وجود دارا بودن عناوین علمی، در فهم مسائل و حساسیت ها، دچار نوعی ساده لوحی و سماجت بر فهم غلط خود هستند و عناصر حزب اللهی ومعترضان را متهم به بازی در زمین دشمن کرده و از این لوایح کنونی دفاع می کنند.همین افراد، محاسبات سران قوا و دیگر مسئولان را بر هم می زنند و لذا باید در تصمیم گیری ها، از افراد هوشمند و مسلط به پیچیدگی های فرهنگی استفاده شود.
6- براساس قانون، کشف حجاب، جرم مشهود است. اگر برای این جرم مشهود، فقط به دوربین اکتفا شود، عملا پلیس،خلع سلاح شده است و این کار، توهین به قانون، بی اقتدارکردن مأمور قانون و اجازه دادن به هنجارشکن برای به بازی گرفتن حکومت است.
7- همانگونه که به فریادها و هیاهوی دزدان، زورگیران، موادفروشان و ... اهمیتی داده نمی شود، در زمینه امنیت اخلاقی نیز چه در حوزه تقنین و چه در حوزه اجرا اساساً نباید به فریاد، هیاهو و جو رسانه ای توجه کرد.نباید انتظار داشت که در زمینه حجاب و عفاف کاری انجام شود و آنگاه همه هنجارشکنان، تمکین کنند. لذا همانگونه که رهبر عزیز انقلاب نیز فرمودند، نباید از هوچیگری ها بترسند و باید تلاش کنند تا به هیچ وجه حکم خدا بر زمین نماند.
8- در زمینه عفاف و حجاب، هم قانون و هم سیاستگذاری های زیادی وجود دارد؛ در مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی اقداماتی برای نهادهای گوناگون در زمینه حجاب و عفاف بیان شده است. لذا هر گونه قانونگذاری باید در راستای پر کردن برخی خلأها (از جمله باز گذاشتن دست نیروی انتظامی و تقویت آمران به معروف ) و همچنین در جهت پاسخگو کردن نهادها و دستگاه های گوناگون باشد؛ نه تنزل از قوانین مترقی گذشته.
9- در کنار نیروی انتظامی، بسیج، سپاه و نیروهای مردمی نیز باید در زمینه مقابله با هنجارشکنی حضوری فعال داشته باشند و خلأهای قانونی و سنگ اندازی های اداری در این زمینه باید برطرف شود.
رهبرمعظم انقلاب، در همین زمینه تاکید کرده اند: «بسیج در همهی محلههای کشور، راهبرد و تاکتیکِ آماده داشته باشد؛ در مقابل حوادث گوناگون، تاکتیکها و راهبردهای آماده داشته باشید؛ هم در زمینههای دفاع سخت و نیمهسخت، هم در زمینههای گوناگون دیگر. غافلگیر نشوید؛ سعی کنید در هیچ قضیهای غافلگیر نشوید. تجربهی کمیتهها در سال ۶۰ تجربهی خوبی است، از آن تجربه استفاده بشود...».