ضرب شست مقاومت فلسطین سنگینترین ضربه تاریخی (۲)
۴- انفجار خونین بعدازظهر پنجشنبه دانشکده نظامی حمص، از نظر نوع عملیات و حجم تلفات، طی 3 تا 4 سال گذشته واقعهای جدید به حساب میآید. شواهد و قرائن بیانگر ترکیب دو عنصر نفوذ و بمبگذاری میباشد.
انفجار بمب در پایان مراسم صورت گرفته که خانوادهها از جایگاه مخصوص خود به سمت فرزندانشان حرکت کردهاند و حداکثر تجمع از یکسو و حداکثر بینظمی - که در پایان مراسم رسمی طبیعی است - صورت گرفته است و این برای جنایتکارانی که دستیابی به حداکثر تلفات را مدنظر داشتهاند، بهترین زمان بوده است. از این رو قاعدتاً عامل یا عوامل نفوذی در تعیین زمان انفجار مؤثر بودهاند. این اقدام جنایتکارانه با هر مقدمات، صورت و کیفیتی که به اجرا درآمده باشد فقط عمق کینه طراحان و عوامل آن نسبت به «مردم سوریه» را نشان میدهد. هیچ گروهی سوری نمیتواند به دلیل مخالفت با حکومت این کشور، جوانان و خانوادههای مردم سوریه را آماج چنین تهاجم خونینی نماید. بنابراین اگرچه گروه تروریستی تکفیری و وابسته «تحریرالشام» که سابقاً تحت عنوان جبههالنصره فعالیت میکرد، مسئولیت این اقدام را پذیرفته است اما ابعاد اقدامی که صورت گرفته فراتر از این حرفهاست.
۵- در انفجار خونین حمص نقش دو دولت بهطور خاص قابل اشاره است؛ رژیم صهیونیستی و دولت ترکیه؛ اگر این فرضیه را بپذیریم که اقدام جنایتکارانه عصر پنجشنبه سوریه را گروه تکفیری تحریرالشام انجام داده است، از آنجا که ابعاد حادثه از تبادل نوعی «اطلاعات خاص» حکایت مینماید، پای دولت خارجی به میان میآید. بهخصوص اگر دولتی سوابق دست زدن به چنین اقدامی داشته باشد. عملیات نظامی دولت ترکیه در الباب و المنبج در سالهای 1396 و 1397 و اقدامات رژیم صهیونیستی در بمبارانهای مکرر حومه دمشق و در یک مورد مرکز دمشق و منطقه مزرعهالامل در استان قنیطره شباهت زیادی به رخداد خونین دانشکده نظامی حمص دارد. روابط آشکار این گروه تروریستی با رژیم جعلی اسرائیل و دولت ترکیه میتواند بهعنوان سرنخ طراحی خارجی این اقدام هولناک مورد توجه قرار گیرد.
حدود سه ماه پیش پایگاه خبری «نورث پرس» از همکاری سطح بالای اطلاعاتی میان «تحریرالشام» و سرویس امنیتی ترکیه خبر داد که منجر به تحویل معتصم محمد مصری و هارون عواد الدوسری دو عضو القاعده به سرویس ترکیه گردید. کمااینکه رسانهها در خرداد ماه گذشته از دیدار محمد الجولانی رئیس این گروه تروریستی با هیئتی غربی و با حضور یک افسر امنیتی رژیم اسرائیل در شهر «سرمدا» خبر دادند. ارتباطات میان جولانی و سرویسهای ترکیه و رژیم اسرائیل یک ارتباط عادی نیست؛ کمااینکه گفته میشود اطلاعات زمینی مربوط به مراکزی از سوریه که در طول سالهای گذشته از سوی رژیم اسرائیل بمباران شدهاند، توسط گروه الجولانی در اختیار تلآویو قرار گرفته است.
از نقطه نظر زمانی هم رخداد دمشق برای دو دولت اسرائیل و ترکیه اهمیت ویژهای داشته است؛ از یکسو رژیم صهیونیستی با پناه بردن به نظریه قدیمی و منسوخ اسرائیل مبنی بر مشغولسازی دشمن در محیط بیرونی، سعی میکند توجهات را از کرانه باختری - که نتانیاهو از عزم ارتش برای پاکسازی کامل آن از مقاومت خبر میدهد - به نقطه پیرامونی منصرف گرداند. شدت حادثه پنجشنبه حمص میتواند این مأموریت را بهعهده بگیرد. حوادث جاری کرانه از روز سهشنبه با فشار صهیونیستها به مسجدالاقصی شروع شده و به زد و خورد شدید در کرانه و بهخصوص طولکرم در روز پنجشنبه و در جریان تشییع پیکر شهید «لبیب محمد الضبیدی» منتهی گردید. این پنجشنبه با آن پنجشنبه بیارتباط نیست. کمااینکه همزمانی تحولات حمص با تشدید اقدامات ارتش ترکیه علیه مناطق شمال سوریه از یکسو و اقدامات مشترک ترکیه و آذربایجان در قفقاز جنوبی،
که هر دو نیاز به پردهپوشی و حاشیهگزینی دارند، از سوی دیگر، نوعی پیوستگی ژئوپلیتیکی میان اقدامات جبهه مقابل مقاومت را تداعی میکند.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi