⭕️
لاپوشانی و هتل جاجرود
🔹رئیس قوه قضائیه ( ۱ تیرماه ۱۴۰۱) :
در قوه قضائیه لاپوشانی نداریم.
▪️آقای اژه ای !
لطفا در همین راستا بفرمایید سرنوشت
هتلی که
روی رودخانه جاجرود ساخته شده و صدا و سیما بارها آن را نشان داد و مسئولان مختلف بر غیر قانونی بودن ساخت آن تاکید کرده بودند، چه شد؟
همان هتلی که قوه قضائیه در زمان ریاست آقای رئیسی از تخریبش خبر داد اما نه تنها تخریب نشد بلکه صدا و سیما هم ترجیح داده درباره آن ساکت باشد و فراموش کند چنین هتلی وجود داشته!
❇️ لازم است مردم بدانند این هتل متعلق به کیست و آیا ساخت آن تخلف بوده یا خیر و اگر تخلف بوده ، تخریب شده یا نه و اگر تخریب نشده ، چرا و به چه علت ؟ و این که کدام مرجع قانونی رسانه ملی را از اطلاع رسانی درباره این قضیه منع کرده و اگر منعی در کار نبوده چرا رسانه ملی پس از چند سال پیگیری این مسئله به صورتی ناگهانی بیخیال این موضوع شده است!
وقتی عدلیه برای پاکسازی حریم رودخانه کرج کمر همت می بندد و خودی و غریبه نمی شناسد این سوال پیش می آید که آیا تیغ عدالت فقط در محدوده رودخانه کرج برش دارد یا این که رودخانه جاجرود هم در قلمرو عدلیه قرار می گیرد؟
▪️انشالله که شفاف سازی عدلیه در این موضوع، موید ادعای آقای اژه ای در مورد نبود لاپوشانی در قوه قضائیه باشد!
@pas_kouchehaie_enghelab