🔸اشراف ساختمانهای اطراف پارک بانوان اراك برطرف ميشود
رئيس سازمان پاركها و فضاي سبز شهرداري اراك از اختصاص اعتبار به منظور خريد تجهيزات براي رفع مشکل اشراف ساختمانهای اطراف پارک بانوان خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس از اراك، «پويش اشراف ساختمانها به داخل پارک بانوان» از پويشهاي ثبت شده در سامانه فارس من است كه به دنبال ثبت اين پويش شهرداری اراک خواسته شده با روشهای مختلف از جمله جلوگیری از بلندمرتبه سازی در نزدیکی پارک بانوان، کاشت درختان صنوبر بیشتر در کنار دیوارها، افزایش ارتفاع دیوارها، دیوار سبز، نصب دیوارهای آماده و ... مشكل اشراف ساختمانها به پارك بانوان اراك را برطرف كند.
به دنبال ثبت اين پويش رئيس سازمان پاركها و فضاي سبز شهرداري اراك در پاسخ به پيگيري
#مطالبه_مردمی از اختصاص اعتبار به منظور خريد تجهيزات براي رفع مشکل اشراف ساختمانهای اطراف
#پارک_بانوان خبر داد و گفت:
با اخذ مجوزهاي لازم اعتباري براي خريد تجهيزات مورد نياز رفع اشراف ساختمانهاي اطراف پارك بانوان اخذ شده و قرار است بخشي از اشراف ساختمانها از طريق خريداري و نصب ديوارههاي بتني، ايجاد پوششهاي سبز و ساير متريالها برطرف شود.
👈نجفي افزود: در مرحله بررسي خريداري تجهيزات مورد نياز هستيم و به زودي كار خريد انجام و نصب خواهد شد.
با نصب اين تجهيزات بخشي از مشكل كه مورد مطالبه شهروندان و به ويژه بانوان است برطرف می شود.
ايجاد ساختمانهای بلند در محوطه پارک بعد از ايجاد پارک بوده و در زمان راه اندازی پارک اين ساختمانها احداث نشده بودند.
✍️کانال خاطره آمدن و رفتن ما
@sokhan9