⭕️ ترور نماینده سازمان جهانی غذا در استان تعز
موید حمیدی، نماینده سازمان جهانی غذا روز گذشته در هنگام دیدار از منطقه التربة استان تعز که تحت کنترل ائتلاف به رهبری عربستان است، توسط دو فرد ناشناس در ساعت 1.5 بعد از ظهر ترور شد.
حمیدی دارای اصالت اردنی و دارای بیش از 18 سال سابقه همکاری با این سازمان بین المللی است که به تازگی وارد یمن شده و در حال انجام مقدمات برای به دست گرفتن دفتر اصلی سازمان جهانی غذا در استان تعز بود که ترور شد.
محمد عبدالسلام، سخنگوی جنبش أنصارالله و عضو ارشد مذاکره کننده دولت نجات ملی یمن با صدور بیانیه ای، ترور رئیس تیم سازمان جهانی غذا در مناطق تحت کنترل ائتلاف در تعز را محکوم و اعلام کرد: هرج و مرج و نا امنیتی همه مناطق اشغالی را فرا گرفته و همچنین وخامت اوضاع اقتصادی و سقوط ارزش پول یمن در این مناطق باعث کمک به نا امنی شده است.
🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/23566
🏷
#تروریسم
@syaaq_ir