✴️رهبر یمن: زرادخانه پیشرفتهای داریم که بسیاری از کشورها ندارند
🔸این شاه بیت سخنان جناب سیدعبدالملک بن بدرالدین الحوثی رهبر انقلاب یمن در مراسم پیروزی انقلاب این کشور در جضور قشرهای مختلف مردم و مسوولان این کشور بود. آنچه رهبر مقتدر و شجاع یمن بر زبان راند، حقیقتی است که کمتر کسی تا همین چند سال پیش حتی قدرت فکر کردن به آن را نداشت، چه اینکه بخواهد امروز آن را بپذیرد. موشک هایپرسونیک و دوربرد فلسطین 2 که هفته گذشته به سرزمینهای اشغالی اصابت کرد، یکی از این دستاوردهای مهم نظامی است. آنچه رهبر یمن در مورد ویژگیهای قدرت نظامی و تسلیحاتی و لزوم وجود آن برای ایجاد یک کشور پیشرفته و قدرتمند گفت، نشان میدهد که او به خوبی این مهم را درک میکند. تقریباً 15 سال نبرد شبانهروزی میان انقلابیون و رژیم علی عبدالله صالح به انصارالله ثابت کرد که باید قدرت نظامی ویرانگری در اختیار داشته باشند که بتواند از کشور حفاظت کند.
🔸رهبر یمن در سخنرانی خود تاکید کرد: یکی از اهداف مهم انقلاب ۲۱ سپتامبر بازسازی نهادهای دولتی بر اساس وابستگی مردم است. دولت برای خدمت به مردم، ساختن توانمندیهای نظامی و امنیتی را به شیوهای معتبر آغاز کرده است. توانمندیهای نظامی که در چارچوب انقلاب پربرکت ساخته میشود، اکنون به سطح بزرگ، مهم و روشنی رسیده است. چالشهای عمدهای که مردم یمن با آن مواجه بودند، باعث ایجاد توانمندیهای نظامی شد. اکنون یمن دارای زرادخانه نظامی پیشرفته است که بسیاری از کشورها آن را ندارند. نیروی موشکی یمن بازوی ضربتی نظامی به نفع مردم در مقابله با دشمنان خود و دشمنان امت است. یمن در سطح پهپادی، قدرت دریایی، تشکیل و توسعه نیروی زمینی و تولید نیازهای آن در سطح پیشرفتهای قرار دارد. بدون ایجاد و توسعه توانمندیهای نظامی و در اختیار داشتن نیروی نظامی و امنیتی که دشمن را بازدارد، هیچ ساختار دیگری حفاظتی نخواهد داشت.
🔸الحوثی افزود: بدون توانمندسازی نظامی یا امنیتی، ساخت و توسعه اقتصادی پایدار نیست زیرا دشمن با اقدامی نظامی همه چیز را نابود میکند. خدماتی که برای مردم یمن و حتی آنچه در سطح اقتصادی موجود بود، محدود بود اما با این حال دشمنان برای نابودی آنها اقدام کردند. یکی از برجستهترین مواردی که ائتلاف متجاوز تحت نظارت آمریکا روی آن متمرکز شد، تخریب امکانات خدماتی و اقتصادی بود. (با این حال، امروز دیگر همان کشورها جرأت نزدیک شدن به زیرساختهای یمن را ندارد و آنگلوساکسونها نیز با علم به اینکه اگر به این زیرساختها حمله کنند هیچ وقت – حتی پس از پایان جنگ در غرب آسیا – توان عبور و مرور از باب المندب را ندارند، دست به این اقدام نمیزنند)
🔸وی تاکید کرد: ایجاد توانمندیهای نظامی و امنیتی برای حفاظت از هر دستاورد و هر ساختار اقتصادی و بالاتر از همه برای حفظ کشورمان در برابر اشغالگری است. مردم عزیز ما برای دفع دشمنان و جلوگیری از اشغال کل کشور حرکت کردند و توانستند عمق استراتژیک آن را حفظ کنند. هر چه دشمن توانسته بود تصرف کند، در نهایت از آن بیرون رانده شد. آمریکا به دنبال این بود که بر توانمندیهای نظامی کنترل داشته باشد و آنها را زیر سقف محدودی نگه دارد تا هیچ خطر یا مانعی برای او ایجاد نکند. آمریکا به دنبال تغییر دکترین نظامی بود تا در خدمت آن باشد. ماموریت اصلی تشکیلات نظامی ساخته شده توسط ائتلاف متجاوز این است که دشمنان را قادر به اشغال و کنترل کشور کند.
@SyrianKhabar