روز قدس روز حیات اسلام است. امام خمینی (ره)
بیت المقدس نخستینِ قبلۀ پیامبراسلام(ص) و مسلمانان است و معراج رسول خدا (صلی الله علیه و آله) از مسجد الاقصی در شهر قدس آغاز شد. چنان چه در آیه نخست سوره مبارکه اسراء به صراحت به آن اشاره شده است:«سُبْحَانَ الَّذِي أَسْرَى بِعَبْدِهِ لَيْلاً مِّنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الأَقْصَى الَّذِي بَارَكْنَا حَوْلَهُ لِنُرِيَهُ مِنْ آيَاتِنَا إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ البَصِيرُ ؛ پاك و منزّه است آن (خدايي ) كه
بنده اش را از مسجدالحرام تا مسجدالاقصي كه اطرافش را بركت داده ايم شبانه برد، تا از نشانه هاي خود به او نشان دهيم . همانا او شنوا و بيناست».
روز قدس، روز اسلام و نماد وحدت و حمایت همه جانبه امت اسلامی از آرمان های فلسطین و قدس شریف است، بدون شک حضور هر فرد در راهپیمایی روز جهانی قدس، در حقیقت یک گام برای نابودی رژیم غاصب صهیونیستی است.
صندوق ذخیره بسیجیان ضمن محکوم نمودن جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت راسخ از مردم مظلوم و ستمدیده فلسطین از تمام آحاد ملت شریف ایران بخصوص بسیجیان عزیز کشور جهت حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت بعمل آورده تا با حضوری پر شور و گسترده، ضمن تجدید عهد و میثاق با آرمانهای حضرت امام خمینی (ره) و لبیک به ندای رهبر فرزانه انقلاب، برگ زرین دیگری را در دفتر تاریخ انقلاب اسلامی به منصه ظهور و ثبوت برسانند.
محمد کریم شکوهی نیا
رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل صندوق ذخیره بسیجیان کشور