.
سخنان عجیب محمد صادق الحسینی کارشناس اقتصادی دولت پزشکیان:
اصلاحات و افزایش قیمتها باید ناگهانی و همراه با شوکدرمانی باشد
✍
به این آقازاده که صحبتهاش در راستای سیاست گران سازی دولت به سرعت در فضای مجازی در حال انتشار هست توصیه میکنیم اولین مقاله ای که بدستش رسید رو نخونه و بیاد ارائه بده و رسما نسخه دروغین تجویز کنه که قیمتها رو یکدفعه باید ۱۰ برابر کنیم و حتما باید مثل چین هزاران معترض به گران سازی رو بکشیم!(به گواه تاریخ)
ایشون بهتره کتاب خانم" ایزابلا وبر" با عنوان:
"چین چگونه از شوک درمانی گریخت"
رو مطالعه کنه تا حقیقت رو درک کنه!
عنوان کتاب این استاد دانشکاه ماساچوست خودش گویای حقیقت ماجرا و اشتباه ایشون هست.
اتفاقا چین شوک درمانی رو شروع کرد اما بعد از اعتراضات مردمی و اون کشتار بی سابقه، بلافاصله با مشاهده آثار زیانبارش از ادامه این روند ممانعت بعمل آورد و تبدیل به دومین اقتصاد دنیا شد برخلاف روسیه که با اجرای کامل شوک درمانی هنوز هم نتونسته کمر راست کنه!
اتفاقا سالهاست که آمریکا داره به چین فشار میاره که نرخ ارز رو شناور کنه ولی نه تنها چین (که اتفاقا حجم تجارت خارجیش بسیار بالاست) نرخ ارز رو ثابت نگه داشته بلکه اعمال شدید کنترل قیمتها و اقتدار دولت بر قیمتها رو هم در دستور کار خودش داره!
بدبختی اینجاست که این آقایون به عنوان کارشناس اقتصادی اطراف رییس جمهور هم دیده میشن!
درد اینه...
#وعده_صادق۳_مطالبه_ملی #استیضاح_پزشکیان
🇮🇷کانال تبیین برای بیداری و آگاهی
لطفا با دعوت از دوستان خود با لینک زیر همراه ماباشید.م
http://eitaa.com/taaben