#سوال:
💢 با سلام و وقت بخیر. یک خواهر زاده ی ۹ ساله ی دختر دارم که در آستانه ی بلوغ هست.با توجه به اینکه ما خانواده ی مذهبی هستیم و هر مطلبی را جلوی خواهرزاده ام بازگو نمیکنیم مثل رابطه ی جنس مخالف و مشکلات دوست پسر داشتن و... آیا لازم هست در مورد اینگونه مسائل با خواهر زاده ام صحبت کنیم چون توی مدرسه دوستان و همکلاسیهایش به احتمال زیاد در سالهای بعد و چه بسا در همین سن هم در مورد خیلی مسائل صحبت میکنند و به نوعی ممکن است مسائلی را در مدرسه بشنود که در خانواده ی ما تاکنون مطرح نکردیم؟ یا اینکه نباید ذهن او را باز کنیم تا اینکه خودش مطرح کند . و اینکه چه راهنمایی میکنید که به خواهرزاده ام آموزش دهیم که بعدها که بین همسن و سالانش قرار میگیرد و آنها در مورد مسائل جنسی و ...صحبت میکنند گرفتار انحراف می شود؟
#پاسخ_کارشناس_کانال:
🔸 سلام و احترام. همانطور که اشاره فرمودید خواهرزاده شما دیر یا زود ممکن است با مباحثی مواجه شود که عدم آمادهسازی شما و سایر افراد مورد اعتماد ممکن است خطراتی را به دنبال داشته باشد. پس اصل آگاه سازی ایشان نه تنها بد نبوده بلکه مورد تاکید هم می باشد. اما اینکه چه محتوایی به ایشان گفته شود باید مورد دقت قرار بگیرد.
🔹 طبیعتا صرف این مسئله که شاید این دختر کم سن با مباحثی نامناسب و خاص از طریق هم کلاسیها، دوستان و یا اقوام آشنا شود دلیل نخواهد بود که آن مطالب ناصحیح را از سوی شما و سایر دلسوزان بشنود.
🔸 اما چنان که گفته شد این که محتوایی سنجیده به مقدار لازم و در قالبی مناسب بیان شود نه تنها بد نیست بلکه خوب نیز میباشد. لذا پیرامون آسیب های ارتباط با جنس مخالف که دختر را میتواند از نظر درسی و روحی دچار آسیب کند حتماً نکاتی را به ایشان آموزش دهید. این کار می تواند به صورت غیر مستقیم یا مستقیم صورت بگیرد.
🔹 غیرمستقیم به این صورت که مثلاً شما با اطرافیان تان در هنگامی که ایشان نیز حضور دارد در مورد آسیبی که دختران در اثر ارتباط با نامحرم پیدا می کنند صحبت نمایید. به گونه ای که خواهرزاده تان نیز مباحث را شنیده و از بدی آن مطلع گردد.
🔸 و یا حتی این کار را مستقیما انجام دهید به این صورت که با او به صورت رو در رو نشسته و در کنار تبیین اهدافی صحیح مثل لزوم رسیدن و تحقق ارتقای درسی و اجتماعی، به او بفهمانید ارتباطات خارج از چارچوب های اجتماعی و شرعی از موانع این موفقیت ها محسوب شده و به ایشان مهربانانه نکات را تفهیم نمایید.
✅ برای طرح سوال و یا هماهنگی جهت مشاوره:
@Taherghm
╔ ✾ ✾ ✾ ════╗
🆔
@Hmaarefat
╚════ ✾ ✾ ✾ ╝