⭕️ عطریانفر: اقدام مجلس خیرخواهی نیست!
♨️ محمد عطریانفر، فعال چپ و از دستگیرشدگان فتنه 88 در بخشی از یک مصاحبه که اعتمادآنلاین آنرا منتشر کرده است پیرامون طرح اخیر مجلس برای اصلاح قانون انتخابات و شرایط داوطلبان نامزدی، به چیزی تحت عنوان حضور رجال نظامی در انتخابات اشاره کرده و گفته است:
🔻البته این مساله گرچه به ظاهر بی اشکال به نظر میرسد و گفته میشود مگر نظامیان نباید از حق شهروندی خود استفاده کنند، اما واقعاً تکالیف و مسئولیتهای نظامی و رسالتهای ملی و اجتماعی آنها در سطحی که به منافع و مسائل ملی برمیگردد اگر بیشتر از مسئولیت عالی اجرایی کشور نباشد چه بسا کمتر نیست.
🔴 او همچنین تصریح میکند:
💢 "نمایندگان با این کارها دغدغه نظامیان را در تامین منافع ملی و حفظ و حراست از تمامیت ارضی کشور کاهش میدهند و آنها را با تصویب این نوع مواد قانونی تحریک میکنند که از انجام تکالیف خود فاصله بگیرند و به سمت فضاهای انتخاباتی متمایل شوند که این آسیب به رکن اساسی رسالت مهم نظامی و دفاعی کشور بواسطه آنهاست. وقتی از این زاویه به مساله نگاه میشود بهنظر میرسد که اقدام مجلسیان خیرخواهی نیست اگرچه در ظاهر اینگونه بهنظر میآید و برغم اینکه گفته میشود قصدکمک و ایجاد فرصت برای نظامیان هستند اما به اصل تکلیف محوری نظامیان آسیب میزنند وبا ادبیات ساده آنها را هوایی میکنند."
♨️ در این باره بایستی دقت شود که اولا اصلاحطلبان با انتخاب آقای روحانی نشان دادند با گزینههای امنیتی به شرط اینکه از خودشان باشد هیچ مشکلی ندارند.
🔻در گام بعدی دانستن این حقیقت نیز جذاب است که مصطفی تاجزاده چندی قبل در خلال مناظره با زیدآبادی تأکید کرد که مردم اگر هم میخواهند به یک چهره نظامی رأی بدهند پس به یک "ارتشی" رأی بدهند نه به یک سپاهی!
⭕️ این گزارهها بوضوح نشان میدهد که مسئله اصلاحطلبان رئیسجمهور نشدن یک شخص خاص است نه حرفهایی مثل بد بودن کاندیداتوری یک رجل نظامی.
💢 لازم به اشاره است که اتفاقا تجربه جهانی در بحث کاندیداتوری رجال مقتدر و کسانی که سابقه نظامیگری دارند چندان هم بد نیست و مثلا رئیسجمهور شدن "شارل دوگل" نظامی در فرانسه توانست این کشور را به یک فرانسه پیشرفته پس از جنگ جهانی بدل کند.
🔸و اما طرح مجلس...
♨️ طرح اصلاح قانون انتخابات مطالبه همیشگی عقلای کشور و البته اعضای شورای نگهبان بوده است که همواره در موسم انتخاباتها از کاندیداتوری چند هزار نفری عدهای که هیچ صلاحیتی برای حضور در کسوت ریاستجمهوری ندارند گلایه داشتند و عنوان میکردند که این مسئله هم وهن کشور است و هم موجبات طولانی شدن بروکراسی در روند بررسی صلاحیتها را فراهم میکند.
🔴 این مسئله و صحنههای خندهداری که در موسم ثبت نام داوطلبان در ستاد وزارت کشور ایجاد میشد؛ یک تکلیف بزرگ بر دوش مجلسیان بود که البته به هر دلیلی در مجالس قبلی مورد پیگیری قرار نگرفت تا اینکه مجلس یازدهم به دلیل سبک مدیریت جهادی خود تصمیم به انجام آن گرفت.
💢 فلذا این مسئله جای تقدیر از مجلس و از نمایندگان اصولگرا دارد نه جای مذمت و ملامت!
🔻از طرفی تنها یک نگاه ساده به مصوبات چند ماه اخیر مجلس مثل مصوبه اخذ مالیات از خانههای خالی و یا طرح اعطای یارانه به قشرهای کمدرآمد نشان میدهد که مجلس یازدهم اولا به دنبال انتخابات نیست (زیرا کسی که دنبال انتخابات باشد به طرحهای مالیاتستانی رأی نمیدهد!) و ثانیا خیرخواه مردم و به فکر سفرههای آنهاست.
♨️ این مصوبات مجلس یازدهم البته بایستی با مجلس مشترک دولتیها و اصلاحطلبان در دوره قبلی مقایسه شود که عملا دستاوردی غیر از دفاع برجامِ روحانی و "سلفی حقارت" نداشت.
#سرطان_اصلاحات
#حافظه_تاریخی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi