چند خطی درباره سینما و هنر و زندگی ۴
سلبریتی چون دیده می شود و محبوب است فقط همراه لحظات خوش و اوقات فراغت ما نیست.
دوست داریم همه جای زندگی او را با خود ببینیم. در لحظات مختلف زندگی از تیکه کلام های
#کاراکتر هایی که سلبریتی مورد علاقه ما بازی کرده استفاده می کنیم و سعی می کنیم ظاهرمان را شبیه تیپ ها و ژست های او بکنیم.
شرکت های بزرگ اقتصادی و تبلیغاتی هم این را خوب می دانند و برای تبلیغ بهتر محصولات خود از سلبریتی ها استفاده می کنند. سلبریتی مو دار تبلیغ شامپو می کند و خوش تیپ ها تبلیغ لباس و پوشاک و برخی هم تبلیغ دوغ و آب پرتقال.
اما کار به اینجا ختم نمی شود.
#سلبریتی_های_جذاب برای مجاب کردن مردم در مسائل سیاسی و اجتماعی هم استفاده می شوند.
جذابیت بازیگران و ورزشکارها و خواننده ها و ... چاقویی دو لبه است که گاهی کسالت و خستگی ها و آشفتگی ها ذهنی ما را می برد و دور می ریزد و کمک خیلی خوبی به بهبود اوضاع اجتماعی می کند به خصوص اگر تهیه کنندگان و کارگردانان و خود سلبریتی ها دغدغه حل مشکلات اجتماعی را داشته باشند. یعنی تولیداتی مثل فیلم و موسیقی و ... هم مخاطب را سرگرم می کند هم او را آموزش می دهد.
اما گاهی این چاقو خود دسته را می برد یا به جان روح و روان جامعه می افتد.
وقتی سلبریتی جذاب به جای کاربری فرهنگی می شود ابزاری در دست کارتل های اقتصادی و مافیای سیاسی و بدون داشتن علم لازم هم چون شهروند ساده
#بازی_مافیا به ابزاری برای موج سواری پدرخوانده ها تبدیل می شود.
شبکه های پو.رن و تولیدات مستهجن در کشور های فرنگی و تولیدات
#پوچگرایانه و
#سیاهنمایی در سینمای خودمان نمونه های آشکار این ماجرا هستند.
شبهاتی که درباره
#پولشویی زیر نام برخی سریال ها و محصولات هست هم ازین قسم است.
و از همه اینها بدتر به خط کردن هنرمند از همه جا بی خبر برای انتخابات و بحران های سیاسی و اجتماعی است. هنرمندی که
#گلادیاتور صحنه جامعه امروز است و هیچ آگاهی در سیاست ندارد و هیچ سواد علمی و شانیت اظهار نظر سیاسی و اجتماعی ندارد؛ تحت تاثیر هیجانات و رنگ و لعاب ها موجی را ایجاد می کند که بعد از چند سال تبدیل به سونامی وحشتناکی برای ویرانی اقتصاد و فرهنگ یک ملت خواهد شد.
نمونه آشکاری که این روز ها شنیده ایم ماجرا زن سودانی است که نماد انقلاب سودان شد انقلابی که سودان را تجزیه کرد و موجب جنگ و بی خانمانی و فقر و بدبختی مردم سودان شد.
@talabe_rahi