🔴 گوشه هایی از ظلم و ستم معاویه علیه اهل بیت علیهم السلام و شیعیان ایشان
📌القاب 'صدیق' و 'فاروقِ' امت، مخصوص امیر المومنین علی علیه السلام بود اما معاویه با پیروی از شیوه خلفای ملعون ابوبکر را صدیق و عمر را فاروق می دانست.
⛔️طبق دستور معاویه، شیعیان حق نداشتند در مناقب علی بن ابی طالب یا فضائل اهل بیتش حدیثی نقل کنند در غیر اینصورت جانشان درامان نبود.
♠️خطیب ها نیز در هر منطقه و مکانی و بر سر همه منبرها لعن علی بن ابی طالب و بیزاری از او و بدگوئی درباره او و اهل بیتش و لعنت ایشان را آغاز کردند.
📌در همه شهرها بلاها نسبت به شیعیان علی و اهل بیتش، علیهم السلام شدت یافت و شدیدترینِ مردم دراین گرفتاری، اهل کوفه بودند بخاطرعده کثیری از شیعیان که در آنجا بودند.
📜نپذیرفتن شهادت شیعیان در محاکم قضایی، حذف اسامی شیعیان از دفاتر دولتی، قتل، تبعید، حبس، قطع عضو، آویختن از شاخه های [درخت] خرما، کور کردن، آواره کردن، بیرون رفتن از عراقین(کل منطقه کوفه و بصره) جنایتها و ظلمهای معاویه در حق شیعیان بود که توسط عُمّالش اجرا میشد.
❌آشکار کردن هرچه بیشتر دشمنی و کینه معاویه نسبت خاندان نبوت با اقداماتی جهت زنده کردن نام خلفای سه گانه؛دستور ساخت احادیث درباره مناقب و فضائل خلفا و جمع کردن آن احادیث در یک کتاب و ارسال آن برای همه کارگزاران تا در شهرها و آبادیها بر سر منبرها بخوانند و در مکتبها به کودکان بیاموزند.
✍نهایتا مردم با احادیث جعلی پرورش یافتند وطبق آن عمل می کنند و آن را سنت به حساب می آورند[۱].
۱. اسرار آل محمد، چاپ دیجیتالی قائمیه، صص۳۱۳_۳۰۸.
1⃣7⃣