یا مَنْ اِسْمُهُ دَوآءٌ وَ ذِکْرُهُ شِفآءٌ یا مَنْ یَجْعَلُ الشِّفاءَ فیما یَشاءُ مِنَ الاَْشْیاء .:
🔸🔹🔸
📌 تذکری درباره جن
💢 در گذشته جن ها بیشتر در دریاهای پر آب، غارهای دور دست، در برخی بیابان ها، گاهی در چاه ها و قنات ها، در زیر زمین ها و در داخل آب یا در هوا سکونت داشتند . ولی امروزه و بر اثر مزاحمت هایی که بشر برای آن ها ایجاد کرده، از این جهت که محل زندگی شان را اشغال کرده و به همه جاهای زمین رسیده، این کار سبب شده تا جن ها به شهر ها نقل مکان کنند .
⚠️ علاوه بر این، موارد دیگری باعث افزایش حضور آن ها در شهر ها شده:
1️⃣ استفاده از آهن در ساختمان ها که باعث جذب جنیان شده، چون آهن برای جن همان حکم طلا برای بشر را دارد، یعنی برای آن ها جذابیت دارد، جن ها زمانی که به آهن می رسند حالت رقص به آن ها دست می دهد .
2️⃣ ساختمان های طبقاتی که باعث جذب جن شده، زیرا بعض از انواع جن ترجیح می دهند با فاصله سه یا چهار متری از زمین زندگی کنند .
3️⃣ وجود برخی نقاط ضعف در انسان ها که باعث شده جن ها بر انسان تسلط پیدا کنند، مانند تنها زندگی کردن افراد در خانه یا حتی در یک اتاق .
4️⃣ مورد دیگری که مؤثر است این است که انسان با یک کفش یا یک دمپایی راه برود.
5️⃣ مورد بعد، دستشویی کردن در قبرستان است .
6️⃣ ایستاده نوشیدن آب در شب.
7️⃣ همبستر شدن در شب اول، وسط و آخر ماه .
8️⃣ کامل لخت شدن .
9️⃣ ورود در دستشویی با سر باز (در روایات تأکید شده حتما در هنگام ورود به دستشویی پارچه یا چیزی روی سر بگذارید) .
🔟 ایستاده ادرار کردن .
1️⃣1️⃣ خوردن گل و خاک .
2️⃣1️⃣ خوابیدن با دست و دهان