در باره این محصول👇🏻
#کرم عروس
کرمی معجزه آسا در ریشه کن کردن لک های پوستی و جای جوش و منافد و رفع چین چروک و پنجه کلاغی/روشن کننده و جلا بخش
توضیحات:
این کرم حاوی ترکیبات گیاهی و روغن های بکر مانند شتر مرغ و هسته انار و آرگان و … می باشد که علاوه بر خاصیت لایه بر داری ، از خشکی و شکنندگی پوست نیز جلوگیری به عمل می آورد
افراد با طبیعت های مختلف و انواع پوست ها از حساس و غیره می توانند از این کرم بهره مند شوند
روش مصرف:حتما این کرم را با صابون زردچوبه ما استفاده کنید ، به این روش که شب ها قبل خواب صورت را با صابون زرد چوبه شسته و سپس خشک کنید و مقداری از این کرم را روی پوست ماساژ بدهید و بلافاصله فضا را تاریک نمایید و بخوابید.فردا بعد از بیدار شدن از خواب صورت را مجدداً با صابون زردچوبه بشویید.
نکته مهم: حتما در طول دوران مصرف از مواجه شدن با نور آفتاب پرهیز کنید و مواقع خروج از منزل حتما از کرم ضد آفتاب کمک بگیرید
کک و مکها در نتیجه ساخته شدن رنگدانه ملانین به مقدار بیشتر از حد معمول در بعضی از نقاط پوست ایجاد میشوند و بعد از به وجود آمدن آنها، سلولهای رنگدانهای یا همان ملانوسیتها دیگر تکثیر نمیشوند. خودداری از قرار گرفتن در معرض آفتاب، محافظت از پوست در زمان مواجهه با نور خورشید و استفاده مداوم از کرمهای دارای خاصیت حفاظتی در برابر پرتوهاي ماوراء بنفش میتواند باعث پیشگیری از به وجود آمدن کک مک و یا کاهش شدت آن در افراد مبتلا گردد.
انواع کک و مک
به طور کلی دو نوع اصلی از علت کک و مک صورت وجود دارد که شامل کک و مکهای ساده و کک و مکهای ناشی از سوختگی از آفتاب میباشد.
کک و مک ساده (لنتیگو سیمپلکس) لکههای رنگی تیرهای هستند که در پوست افرادی که از نظر ژنتیکی استعداد آن را دارند، به وجود میآید.
کک و مک ناشی از آفتاب سوختگی (سولار لنتیگو) نوعی آسیبدیدگی دائمی پوست است که به صورت لکههایی با رنگ کمی تیرهتر از پوست، حاشیههای نامنظم و اندازه کمی بزرگتر از قطر یک مداد، بروز میکند.
عوامل خطرزا
ژنتیک
کک و مک اصولاً یک عارضه ژنتیکی می باشد و به طور خاص در افرادی که به لحاظ ارثی پوست روشن و موی بلوند یا قرمز دارند، به وجود ميآيند. تحقیقات علمی متعددی نشان داده است که شدت بروز کک و مک در دوقلوهای همسان که از نظر ژنتیکی کاملاً شبیه به یکدیگر هستند، به یک میزان میباشد، اما در دوقلوهای غیر همسان این حالت دیده نمیشود.
بیماری اگزرودرما پیگمنتوسام (یک بیماری ارثی بسیار نادر) – بروز کک و مک در افراد مبتلا به این بیماری که موی قرمز هم دارند، بسیار شایع است.
بیماری نوروفیبروماتوزیس (یک بیماری ارثی دیگر) – در افراد مبتلا به این بیماری معمولاً بروز کک و مک در ناحیه زیر بغل بسیار شایع است.
سن
لکههای پیری به صورت تغییر رنگ پوست و تیرهتر شدن آن در ناحیه دستها و پشت دستها و به میزان کمتری در ناحیه صورت ایجاد میشوند. این لکهها در ظاهر شبیه به کک و مکهای ساده هستند و بیشتر در پوست بزرگسالان و افراد مسن که در طول زندگی خود زیاد در معرض آفتاب قرار داشتهاند، به وجود میآید. لکههای خوشخیم پوستی که با عنوان سبورئیک کراتوزیس شناخته میشوند، در سنین بالاتر از ۴۰ سال کاملاً شایع هستند. میتوان گفت که تقریباً همه افراد در طول زندگی خود حداقل چند تا از لکههای سبورئیک کراتوزیس را بر روی پوست خود خواهند داشت.
کک و مک چگونه گسترش پیدا میکند؟
گسترش کک و مک در پوست در نتیجه دو عامل اصلی، شامل استعداد ژنتیکی و مواجهه با نور خورشید اتفاق میافتد. البته میزان و شدت کک و مکهای به وجود آمده در پوست دو شخص مختلف که به میزان یکسانی در معرض نور خورشید قرار گرفته باشند، با هم مشابه نخواهد بود. نور آفتاب و منابع نور مصنوعی از خود اشعههای ماوراء بنفش ساطع میکنند. اپیدرم یا همان لایه سطحی پوست در اثر قرار گرفتن در معرض اين اشعههای ماوراء بنفش، ضخیمتر میشود و سلولهای رنگدانهای یا ملانوسیتها هم مقدار بیشتری از رنگدانه ملانین تولید میکنند. در واقع افزایش تولید ملانین راهکاری است که پوست برای محافظت از خود در برابر نور خورشید و اشعههای ماوراء بنفش در پیش میگیرد.
علاوه بر آن، واکنش پوست به نور آفتاب در افرادی که نوع پوست آنها با یکدیگر تفاوت دارد، متفاوت میباشد. به طوری که:
بر روی پوست افراد زال (آلبینو) هیچ گاه کک و مک به وجود نمیآید، زیرا این افراد به خاطر ابتلاء به یک بیماری ژنتیکی اصلاً قادر به تولید رنگدانه ملانین در پوست خود نیستند.
از طرف دیگر، افرادی که رنگ پوست آنها تیرهتر است، در مقایسه با افرادی که پوست روشن دارند، از حساسیت نسبتاً کمتری نسبت به نور آفتاب برخوردار هستند.
افرادی که موی بلوند یا قرمز، چشمهای روشن و پوست سفیدتری دارند، حساسیت زیادی در برابر اثرات مخرب ا