سلام به پاییز😊😊
سلام به فصلی که من عاشقش هستم
#تدابیر_پاییز
قسمت اول
مزاج فصل پاییز، سرد و خشك است. در واقع در این فصل، از حرارت هوا كاسته میشود و رطوبت هم مانند زمستان زیاد نیست. كلا در دو زمان از سال تغییر آب و هوا خیلی زیاد است: آخر تابستان و اول پاییز كه هوای گرم، به هوای سرد تبدیل میشود و آخر زمستان و اول بهار كه هوای سرد به هوای گرم تبدیل میشود.
برخی از مشكلات و بیماریهای جسمی و روحی (مانند آلرژیها، مشكلات گوارشی، مفصلی، تنفسی، افسردگی یا سرخوشی و…) نیز در این زمان ها و به دلیل تغییر خصوصیات آب و هوایی و دمایی بیشتر رخ میدهند.
چه كنیم تا در فصل پاییز سالم بمانیم؟
توصیه میشود خودتان را در معرض بادهای پاییزی قرار ندهید، زیرا همانطور كه باعث ریزش برگهای درختان میشوند، باعث ریزش سلامتی از انسان نیز میشوند (حدیث معصومین علیهم السلام). از آنجا كه هوای پاییز رو به خنكی میرود و افراد از فصل تابستان عادت به پوشیدن لباسهای كم دارند، به دنبال قرارگرفتن در معرض بادهای پاییزی، دچار سرماخوردگیها، سینوزیتها، عفونتهای سیستم تنفسی و… میشوند.
در فصل پاییز، میانه روز، هوا گرم و اول و آخر روز، هوا خنك است، بنابراین به نوع لباس خود توجه نمایید و لباسهای گرم برای ساعات خنک همراه خود داشته باشید.
با توجه به اینكه فصل پاییز سرد و خشك است، بنابراین باید از مصرف غذاهایی كه سردی و خشكی زیاد دارند (كه می توانند خلط سودا که آن هم سرد و خشک است را زیاد كنند) پرهیز كرد.
همچنین برعكس فصل تابستان، باید تا حدی از غذاهایی استفاده نمود كه رو به گرمی و تری هستند و اصطلاحاً خونسازی میكنند تا سردی و خشکی هوا را جبران نمایند.
بنابراین آنچه در مورد افزایش خلط سودا در بدن و احتیاط در مورد آن و یا برای افراد با مزاج سرد و خشك و موارد مفید و مضر برای ایشان در شماره های قبلی گفته شد، برای فصل پاییز قابل اجرا است، چون مزاج فصل پاییز هم سرد و خشك است.
در اینجا به طور خلاصه به برخی از علایم افرایش خلط سودا و پرهیزها و موارد مفید برای کاهش این خلط در بدن شاراه خواهیم کرد.
متن از سایت دکتر میرغضنفری باقدری تغییر.
https://eitaa.com/tebslamirani