😉
کدام یار مهربان؟؟؟
همگی ما، بارها و بارها این جمله را شنیدهایم که "کتاب، یار مهربان" است. تا به حال به این فکر کردهاید که این یار مهربان دقیقاً چه ویژگیهایی دارد؟ نگران نباشید! ما فکر کردهایم و به شما هم معرفیشان میکنیم:
یار لاکچری: کتابهایی که قیمتشان سیصدهزار تومان به بالاست و بیشتر صفحاتشان پر است از عکسهایی که ما معمولیها درک نمیکنیم چرا باید به کتاب تبدیل میشدند. این کتابها فقط با نویسندهشان، ناشرشان و همچنین اشخاصی که نسبت به نویسنده ارادت خیلی خاص داشته باشند مهربانند. (به این افراد دارای ارادت، اصطلاحاً فن گویند)
یار مجلسی: یاران مجلسی معمولاً در یارخانههای خاصی نگهداری میشوند و فقط همینکه بدانیم وجود دارند و از دور دوستمان هستند کافیست. یارهای مجلسی فقط با افراد فرهیختهطور که مثلاً سطح علمی بالایی داشته باشند دوستند، آن هم برای ساعاتی محدود.
یار خیابانی: اینها همانطور که از نامشان پیداست دوستانی کف خیابانی هستند. به دست آوردنشان راحت است و هزینه زیادی ندارند اما اصیل نیستند. البته اخیراً برای اینکه اصالتی برای خودشان دست و پا کنند از خیابانها وارد متروها شدهاند ولی هنوز خیابانی بودنشان توی ذوق میزند.
یار جونده: کتابهای جونده روی مخترین دوستان هستند. آنها که گاهی خیلی سبز و گاهی خیلی قهوهای هستند از دوره دوم متوسطه، مغز دانشآموزان؛ هنگام خریداری، مغز اولیاء دانشآموزان و در تبلیغات تلویزیونی، مغز بینندگان را میجوند و همه را به آدمهایی خیلی قرمز تبدیل میکنند.
یار تو دلی: اینها نه قر و ادای مجلسیها و لاکچریها را دارند و نه نابابی کف خیابانیها و نه اشتهای جوندهها را. صبحها با نوازش بیدارت میکنند و برایت چای درست میکنند و با لبخند کنارت مینشینند و همراهت هستند تا شب. شبها نیز برایت زمزمه میکنند تا به خواب بروی.
راستی! هفته تمامی یاران مهربان و نامهربان مبارک 😉
@telavate_aramesh