🔵نظر یک خانم (۴)👇
من خیلیا رو دیدم که تا یه سنی محجب بودن ولی چون ازدواج نکردن، تغییر روش دادن و الان کلا فرق کردن. چرا؟ چون فکر میکردن اگه محجب باشن زودتر ازدواج میکنن و زودتر انتخاب میشن، اما خب به هر دلیلی نشد.
اما اگه از اول با ایمان و اعتقاد محکم محجب میشدن و هر روز برای خودشون تکرار میکردن که حجاب برای خداست نه برای ازدواج، عاقبتشون اینجور نمیشد.
بچه ها رو اینجوری تربیت نکنید، به دخترهای محجب وعده اینکه پسرها تمایل بیشتری به ازدواج باهاشون دارن ندین، چون اگه این اتفاق نیفته واقعا متزلزل میشن، چون اصلا این نوع اعتقاد از اساس اشتباهه. اگه میخواهیم کسی رو به راه درست هدایت کنیم، از راه درستش! هدایت کنیم نه از هر راهی و با هر وعده وعیدی. دنبال این باشیم که طرف به خدا ایمان بیاره، چکار داریم که پسرا به چجور دختری تمایل دارن.
🌷
@ttafakor