🔴
ادب برخورد با امام زمان ارواحنا فداه 🔴
🔵
بالا نبردن صدا در محضر امام علیه السلام 🔵
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَرْفَعُوا أَصْوَاتَكُمْ فَوْقَ صَوْتِ النَّبِيِّ وَلَا تَجْهَرُوا لَهُ بِالْقَوْلِ كَجَهْرِ بَعْضِكُمْ لِبَعْضٍ أَنْ تَحْبَطَ أَعْمَالُكُمْ وَأَنْتُمْ لَا تَشْعُرُونَ (۲) إِنَّ الَّذِينَ يَغُضُّونَ أَصْوَاتَهُمْ عِنْدَ رَسُولِ اللَّهِ أُولَٰئِكَ الَّذِينَ امْتَحَنَ اللَّهُ قُلُوبَهُمْ لِلتَّقْوَىٰ ۚ لَهُمْ مَغْفِرَةٌ وَأَجْرٌ عَظِيمٌ (۳)
ای کسانی که ایمان آوردهاید! صدایتان را بلندتر از صدای پیامبر نکنید، و آنطوری که با یکدیگر بلند حرف میزنید با او بلند حرف نزنید، تا مبادا اعمالتان تباه شود و شما متوجه نباشید. كسانى كه در نزد رسول خدا صدايشان را پايين مىآورند همانهايند كه خدا دلهايشان را به تقوى آزموده است. برای آنان آمرزش و پاداش عظیمی است!
🟣 علامه طباطبایی در المیزان از دو عبارت « يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا» و « وَأَنْتُمْ لَا تَشْعُرُونَ» نتیجه گرفته است که این آیه نـاظـر اسـت بـه حـالى كـه بعضی از «مؤمنـيـن» قـبـل از صادر شدن این نـهى داشتند، و آن اين است كه مى دانستند عملشان زشت است، ولى نمى دانستند اين عـمـل زشتشان چقدر زشت است و زشتیاش به اين حد از عظمت است و اما بعد از صدور این آیه فهميدند كه خطر احباط (از بین رفتن اعمال صالح) در اين عملشان هست.
🟣 یکی از بهترین نمونه های رعایت این دستور، مربوط به ثابتبنقیس است که چون گوشش سنگین بود وقتی حرف میزد صدایش را بالا میبرد. هنگامیکه این آیه نازل شد، او ناپدید شد. رسولخدا صلی الله علیه و آله سراغش را گرفتند و او را نزد خودشان فرا خواندند و از ثابت دربارهی علّت ناپدید شدنش پرسیدند. او عرض کرد: «یا رسول الله، این آیه نازل شد و من هم شخصی هستم که صدای بلندی دارم، میترسم که عملم نابود شود». رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: «تو مصداق این آیه نیستی، تو به خیر و نیکی زندگی خواهی کرد و به نیکی خواهی مُرد و از اهل بهشت خواهی بود». (تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۴، ص۵۰۸)
🟣 رعایت این دستور آنقدر مهم است که امام کاظم علیه السلام فرمودهاند بعد از نزول این آیه پیامبر صلی الله علیه و آله« سعی میکرد با هرکدام از مؤمنین صحبت میکرد صدای خود را از او بلندتر کند مبادا آن مؤمن اگر صدایش بلند شود مشمول تهدید خداوند قرار گیرد و اعمالش از بین برود» (بحارالأنوار، ج۹، ص۳۳۱)
👈 پس نتیجه میگیریم که در زمان بعد از ظهور، آنچه ما امروز در حق رهبر معظم انقلاب انجام میدهیم به هیچ وجه نمی توانیم در حق مولایمان مرتکب شویم. در دیدارهای سال های اخیر مقام معظم رهبری با مردم، سخنان ایشان چندین بار با شعارهای بدموقع قطع شده و ایشان بارها مجبور شدهاند فریادهای حضار را با اشاره دست یا تذکر لسانی قطع کنند تا جایی که در روز عید غدیر ۱۴۰۲ ، ایشان در جایی، بعد از تکبیر بیجای یکی از حضار، فرمودند:«صحبت های من هنوز تمام نشده» و با این وجود، در اواخر سخنرانی ایشان، صحبت هایشان بار دیگر قطع شد و این بار حضرت آقا حرفشان را نتوانستند تکمیل کنند و کلام ایشان نیمه تمام ماند. یک راه حل احتمالی این است که یک نفر با لباس فرم مخصوص جهت شعار دادن منصوب شود و قبل از شروع هر سخنرانی به حضار تذکر داده شود که هیچکس به جز فرد منصوب، تکبیر نگوید. همچنین همه، باید بسیار مراقب باشند که در مکانهایی که آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف حضور دارند صدایشان را برای هیچ منظوری بلند نکنند.
#ادب_برخورد_با_امام_زمان.
😈👿 واقعیت غرب
@vagheiategharb313
🙀 هر آنچه که، از پشت پرده غرب باید بدانیم!!