✅ تیرخلاص حسین شریعتمداری به قالیباف / پایان سیاسی کاری با نامه رهبری
✍️ داوود حشمتی:
مدیرمسئول کیهان دوشنبه شب 20 بهمن 99 ناگهان به شبکه افق رفت و پیام اصلی را به تیم قالیباف که در حال استفاده از نامه رهبری به پوتین بودند داد و نقطه پایان را بر این مناقشه گذاشت.
درحالی که تیم قالیباف سعی داشتند با توجه به امکانات رسانه ای اعلام کنند اصل سفر قالیباف بحث ارسال نامه به رهبری است و این قالیباف است که «معتمد نظام» است، حسین شریعتمداری به شبکه افق رفت و گفت که «سفر آقای قالیباف به روسیه سفری کاری و به دعوت مسکو است. بحث انتقال پیام هدف اصلی این سفر نبوده، بلکه به اهداف این سفر اضافه شده است.» او برای اینکه «کد» روشنی به آنها داده باشد تاکید کرد که «این موضوع را با اطلاع» بیان می کند. معنای این حرف این بود که حضورش در صداوسیما با «اطلاع» و برای انتشار این «اطلاعات» بود.
قبل از آن هم ظریف گفته بود که به تیم قالیباف اطلاع دادند که دیدار با پوتین در این سفر امکان پذیر نیست. با این حال جریان قالیباف به دنبال این بود که «گندم پاستور» را با «داس روسی» در مسکو درو کند. اما ورق برای او با «کد» و «اطلاع» حسین شریعتمداری برگشت.
یک روز قبل از این هم رجانیوز در مقاله ای از «ذوق زدگی و دستپاچگی اطرافیان» قالیباف نوشته بود. آنها تاکید می کردند که تیم قالیباف «چگونه برای کشور هزینه می تراشد». در این مقاله رجانیوز تیم قالیباف را متهم کرد که با این کار به نظام ضربه زد و در بخشی از آن نوشت: «حاشیهسازیهای رسانهای نزدیکان رئیس مجلس که در نهایت منجر به دیدار رئیس مجلس ایران و رئیس جمهور روسیه نشد باعث شد تا جریانهای معاند و ضدانقلاب از این اتفاق حتی به عنوان بی احترامی به رهبرانقلاب و جمهوری اسلامی یاد کنند!»
این سایت اطرافیان قالیباف را افرادی معرفی می کند که با «ولع» بسیار به دنبال دیدار قالیباف و پوتین بودند. در جای دیگری نتیجه این «ذوق زدگی» را «احساس حقارت» خوانده می نویسند: «این رفتارها و ذوقزدگی یاران قالیباف باعث شده تا اکنون و پس از عدم تدارک دیدار مستقیم با پوتین، احساس حقارت به طرفداران رئیس مجلس دست بدهد.»
مصطفی میرسلیم هم قالیباف را متهم به جاه طلبی کرده نوشته بود: «مقامات ارشد کشور موظفند قبل از سفرهاى رسمى خود تمام بررسى هاى تشریفاتى را بکنند تا نظام ما هزینه تبلیغات جاه طلبانه نشود.»
واقعیت ماجرا اين است كه قالیباف با رفت و آمدهای بسیار سفیر روسیه در تهران، تلاش کرد تا با رئیس جمهور روسیه دیدار کند تا از این مساله برای خود «دستاورد» بسازد.
اما وقتی موفق نشد، تیم او با بیان اینکه «قالیباف حامل پیامی تاریخ ساز» بود، سعی در بزرگ نمایی او در قامت «معتمد نظام» کردند. این موضوع را نیز سعی کردند با هشتگ «معتمد نظام» در فضای توئیتری پخش کنند که خروجی پروژه آنها نیز موفقیت آمیز نبود.
علاوه بر این درحالی که سعید احدیان از مشاوران قالیباف مدعی شد «تخریب گران می خواهند این نکته که رهبر انقلاب تاکید داشتند در این مقطع مهم، پیام تاریخی خود را فقط از طریق آقای قالیباف منتقل کنند به حاشیه ببرند.» دیدیم که حسین شریعتمداری آب سردی را بر روی آنها در مسکو ریخت و گفت: «با اطلاع میگویم، اینطور نبوده که فقط رئیس مجلس میتوانسته این پیغام را ببرد.»
واقعیت این بود که آنها برای فرار از زیر فشار اشتباهی که انجام داده بودند، مدل جدیدی را طراحی کردند «پیام رسانی» قالیباف را پررنگ کنند. اما مثل همیشه این را محاسبه نکرده بودند که وقتی برای فرار از زیرفشار اشتباهی که انجام دادند خود را به رهبری متصل می کنند، معنایش این است که پوتین نه به قالیباف و رئیس مجلس ایران، بلکه به حامل پیام رهبری بی توجهی کرده است. از همین رو بود که برای متوقف کردن ضررهای بیشتر حسین شریعتمداری به شبکه افق رفت تا نقطه پایان را بر این استفاده ابزاری گذاشته باشد.
اینگونه بود که قالیباف نه تنها از سفر مسکو دستاوردی به همراه نیاورد بلکه، با داس روسی دستان خودش را هم برید.
🌠 نشانى كانال وقت سحر در پيام رسانهاى ايرانى:
🚩
eitaa.com/vaghtesahar
🚩
sapp.ir/vaghtesahar